Hírek, aktualitások

dátum 2015-07-09 idő 09:22

Két éves a Stilianos Dunakeszi

A Stilianos babauszoda franchise hálózat első átvevője két éve nyitotta meg egységét Dunakeszin. Az uszoda a kezdetektől kezdve sikeresen működik, messze meghaladva a várt reményeket. Kovács Gábor lelkes francise átvevőként lehengerlő erővel népszerűsíti uszodáját és innovatív ötleteivel emeli egysége színvonalát.

Folyamatos marketing tevékenységének köszönhetően Dunakeszin és környékén nem él olyan, aki még ne hallott volna a Stilianos babauszodáról.
 Eredményei elismeréseként Kovács Gábor idén januárban a Magyar Franchise Szövetség díjkiosztó gálavacsoráján az év fiatal franchise átvevője díjban részesülhetett.

 

Uszodájába közel 300 baba és szülő jár rendszeresen, számuk hétről hétre növekszik, mivel folyamatosan jönnek az újabb érdeklődők.  A Stilianos Dunakeszi is már hétfőtől-vasárnapi fogadja a gyermekeket, 3 hónapos kortól 7 évesig.

A Stilianos babauszoda franchise 

A Stilianos franchise rendszer célja egy egységes elveken és arculaton nyugvó uszoda hálózat országos létrehozatala és működtetése, mely a babaúszás tanításra alapozódik. A franchise rendszerben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett azonosulni tudnak a Stilianos hálózat üzleti koncepciójával, törekvéseivel. Rendszerük alapja az évek alatt kidolgozott, egyedi oktatási rendszeren, oktatóik precíz kiválasztásán, és a magas színvonalú, és biztonságos uszodai környezet kialakításán nyugszik.

Franchise rendszerükben olyan partnerekkel szeretnének együtt dolgozni, akik egy jól jövedelmező befektetés mellett, azonosulni tudnak a Stilianos hálózat törekvéseivel, szolgáltatásaink színvonalával.


Amennyiben felkeltette érdeklődését a cikk, és szeretne bővebb infomációhoz jutni a Stilianos babauszoda franchise rendszerről, keresse a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.