Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-10 idő 16:10

Két évtizednyi töretlen siker

Az idén 20. születésnapját ünneplő Matusz-Vad Zrt. a 2013-as évben is hatalmas fejlődésen és bővülésen ment keresztül. A 20 éves szakmai tapasztalat és kitartó munka mellett a vendéglátásban és szállodaiparban már finoman érzékelhető gazdasági növekedés, mindemellett talán a rezsicsökkentés is szerepet játszott a vállalat közel 8 milliárd forintos árbevételének alakulásában, mely rekord eredménynek számít a cég életében.
 
A Matusz-Vad Zrt. vezetősége a 2012-es évhez képest 12%-os növekedésről számolt be a magyar piacon, mely közel 8 milliárd forintos árbevételt jelent cégcsoport szinten. Ez nemcsak az évtizedek alatt jól kiépített stratégiának, kitartó munkának, folyamatos innovációnak, a változó piaci igényekhez való gyors alkalmazkodásnak, és az egyre bővülő árupalettának köszönhető, hanem külső tényezőknek is, mint például a válság utáni magyar fogyasztás érezhető talpra állásának is.
 
 
Az osztrák, szlovák és román piacon való terjeszkedés is rendre pozitívnak bizonyult, összességében több mint 1,2 milliárd Forint forgalmat generált külföldön a cégcsoport, ebből legjelentősebb az osztrák piac, amihez hamarosan felzárkózhat a szlovák piac is. Ausztriában 22%-os növekedést sikerült elérni, Szlovákia pedig folyamatosan 200 és 300 % közötti növekedést produkál. Romániába egy franchise partneren keresztül van jelen a Matusz-Vad, ami szintén 28%-os növekedést tudott felmutatni. 
 
Az előző év sikerei közé sorolható az is, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében honos Szabolcs Hús, mint franchise partner lépett be a cég életébe, azért hogy a regionálisan jól működő vállalat kedvezőbb logisztikai költségekkel tovább tudja növelni a cégcsoport hatékonyságát és szolgáltatási színvonalát. Ezt a döntést a számok is igazolták, hiszen közel duplájára sikerült növelni Észak-Alföld régióban a Matusz-Vad forgalmát.
 
A nemzetközi piacon is helyt álló vállalat 2014. március 10-12 közt a SIRHA BUDAPEST nemzetközi élelmiszer-ipari szakkiállításon is büszkén mutatja be minőségi – elsősorban magyar gyártók – termékeit, melyek közt már nem csak a vadhús, hanem a különféle különleges hal és húsfélék is szerepelnek, illetve a portfólióra nemrég felkerült szárazáruk és tejtermékek is.
 
Forrás: elelmiszer.hu
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.