Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-01 idő 09:46

Két hétig ingyen lesz a kávé a Mekikben

A McDonald's amerikai éttermeiben két hétig ingyen fogja adni kávét - írja a HVG. Az amerikai étteremlánc ezzel a konkurensek új reggeli menüivel kelne versenyre.
 
Két hétig ingyen kávézhatnak az amerikai McDonald's éttermeiben vásárlók – írja a Business Insider. Az akció március 31-ével kezdődik, és a reggeli órákban egy kisebb kávét kapnak az akcióban először résztvevők.
 
 
Az amerikai lánc emellett ingyen kóstolókat is biztosít majd reggeli menüiből, illetve zenés eseményekkel is körbejárják az Egyesült Államokat, hogy promotálják termékeiket. A cég szerint büszkék a reggeli választékukra, a McCafé kávé pedig jól kiegészíti reggelire fogyasztható termékeiket.
 
A cég azok után állt elő ezzel az akcióval, hogy már négy hónapja csökkennek amerikai eladásai – a McDonald’s szerint ennek a durva tél az oka –, miközben más versenytársai, például a Taco Bell, Starbucks, vagy a Dunkin Donuts, egyre újabb reggeli ajánlatokkal állnak elő.
 
Forrás: HVG; elelmiszer.hu; mcdonalds.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.