Hírek, aktualitások

dátum 2015-07-23 idő 09:35

Két hónapja járják az utcákat - lehet, hogy hamarosan külföldre is eljutnak

A Budapest Bakering kicsinyített tömegközlekedési eszközei május óta járják a főváros utcáit. A járgányokon különféle ízesítésű, egyedi formájú péktermékeket lehet vásárolni. A gyűrű alakú szendvicsekből minden kocsin 6-6 variáció érhető el. Jelenleg hét íz található a kínálatban, de a folyamatos fejlesztésnek, és igényeknek megfelelően hamarosan tovább bővül a kínálat.

Bár az értékesítési forma és a termék önmagában is izgalmas lenne, a Budapest Bakering még további funkcionális elemekkel bővítette koncepcióját, ezáltal téve azt igazán vonzóvá külföldi befektetőknek. A kis kocsik készletei és pontos pozíciója folyamatosan elérhető online. A pontos készletinformációnak köszönhetően, biztosan nem megy hiába a kocsi után a vásárló. Sőt ha többen is szeretnék, a kocsi megy a vásárlók után, hiszen az okos telefonokra optimalizált weboldalon lehetőség van magunkhoz hívni a kocsikat. A szolgáltatás legújabb eleme pedig a házhoz szállítás, ahol kerékpáros futárok egyenesen a kocsiktól viszik a megadott címre a ringeket.
 
 
A koncepció annyira sikeresnek bizonyult az elmúlt hónapok alatt, hogy az alapító metró és HÉV "szerelvényekkel"  tervezi a budapesti flotta bővítését. A kedvező ár, a hangulatos, egyedi megjelenés és magas minőségű termék által generált nagy forgalom rendkívül gyorsan felkeltette a befektetők érdeklődését. Jelenleg többen is várják a Budapest Bakering franchise-ban való elindulását.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.