Hírek, aktualitások

dátum 2015-07-23 idő 09:35

Két hónapja járják az utcákat - lehet, hogy hamarosan külföldre is eljutnak

A Budapest Bakering kicsinyített tömegközlekedési eszközei május óta járják a főváros utcáit. A járgányokon különféle ízesítésű, egyedi formájú péktermékeket lehet vásárolni. A gyűrű alakú szendvicsekből minden kocsin 6-6 variáció érhető el. Jelenleg hét íz található a kínálatban, de a folyamatos fejlesztésnek, és igényeknek megfelelően hamarosan tovább bővül a kínálat.

Bár az értékesítési forma és a termék önmagában is izgalmas lenne, a Budapest Bakering még további funkcionális elemekkel bővítette koncepcióját, ezáltal téve azt igazán vonzóvá külföldi befektetőknek. A kis kocsik készletei és pontos pozíciója folyamatosan elérhető online. A pontos készletinformációnak köszönhetően, biztosan nem megy hiába a kocsi után a vásárló. Sőt ha többen is szeretnék, a kocsi megy a vásárlók után, hiszen az okos telefonokra optimalizált weboldalon lehetőség van magunkhoz hívni a kocsikat. A szolgáltatás legújabb eleme pedig a házhoz szállítás, ahol kerékpáros futárok egyenesen a kocsiktól viszik a megadott címre a ringeket.
 
 
A koncepció annyira sikeresnek bizonyult az elmúlt hónapok alatt, hogy az alapító metró és HÉV "szerelvényekkel"  tervezi a budapesti flotta bővítését. A kedvező ár, a hangulatos, egyedi megjelenés és magas minőségű termék által generált nagy forgalom rendkívül gyorsan felkeltette a befektetők érdeklődését. Jelenleg többen is várják a Budapest Bakering franchise-ban való elindulását.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.