Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-19 idő 15:01

Két új kávézóval köszönti a karácsonyt a Starbucks

A Keleti pályaudvaron és az Astorián nyitotta meg két legújabb kávézóját a Starbucks, amellyel immáron 16 magyarországi taggal rendelkezik. 2016-ban összesen négy hellyel bővítette a hazai kávéházait a kávézólánc.  

Mindössze két hét különbséggel nyitott meg a két legújabb kávézó a pesti oldalon, amelyek bár külsőre különböznek, mégis ugyanazt a célt tűzték ki: egy nyugodt helyet biztosítani a rohanó forgatagban. 

Az előbbi közel 150 négyzetméteren, a Keleti pályaudvar lábánál, a Baross téren várja a kikapcsolódni vágyókat. A kávézó különlegessége a nagy galéria, amely 18 vendégnek képes egy időben helyet adni. A felső részt a nagy ablakok teszik világossá, amelyekből kitekintve a gyönyörű pályaudvar tárul szemünk elé. Az alsó szinten további 30 ülőhelyet és a bárrészt találhatjuk. A színhasználatot tekintve a Starbucksra jellemző színeket fedezhetjük fel: a barna és a zöld sötétebb árnyalatai uralkodnak a tágas belső térben. A kávézóba lépve rögtön a bár mellett különleges festmény tárul a szemünk elé, amely a kávécserje fejlődését mutatja be. 

A melegebb időszakban egy kisebb terasz is a látogatók rendelkezésére áll.

Az Astorián, az East-West Business Center Irodaház aljában nyílt meg a Starbucks legújabb tagja. A 100 négyzetméteres kávézó elsősorban az irodaház üzletembereinek és a környező egyetemistáknak szeretne egy harmadik otthont biztosítani, ahol kikapcsolódhatnak, megírhatják a házit vagy üzleti és baráti találkozókat szervezhetnek. A családias hangulatú, kisebb belső tér a Starbucks legkedvesebb italát, az eszpresszót hangsúlyozza minden elemében. A választott színvilág és a képek a falakon mind a pörkölést és a fekete presszókávét jelenítik meg. A tavasz kezdetével egy 12 főnek helyet adó terasz csatlakozik a kávézóhoz.

A Starbucksról

A Starbucks Coffee Company története 1971-ben kezdődött Seattle-ben. Mára világszerte jelen lévő hálózatával a Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag a megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. A cég kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztói minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt. 

 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.