Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-19 idő 15:01

Két új kávézóval köszönti a karácsonyt a Starbucks

A Keleti pályaudvaron és az Astorián nyitotta meg két legújabb kávézóját a Starbucks, amellyel immáron 16 magyarországi taggal rendelkezik. 2016-ban összesen négy hellyel bővítette a hazai kávéházait a kávézólánc.  

Mindössze két hét különbséggel nyitott meg a két legújabb kávézó a pesti oldalon, amelyek bár külsőre különböznek, mégis ugyanazt a célt tűzték ki: egy nyugodt helyet biztosítani a rohanó forgatagban. 

Az előbbi közel 150 négyzetméteren, a Keleti pályaudvar lábánál, a Baross téren várja a kikapcsolódni vágyókat. A kávézó különlegessége a nagy galéria, amely 18 vendégnek képes egy időben helyet adni. A felső részt a nagy ablakok teszik világossá, amelyekből kitekintve a gyönyörű pályaudvar tárul szemünk elé. Az alsó szinten további 30 ülőhelyet és a bárrészt találhatjuk. A színhasználatot tekintve a Starbucksra jellemző színeket fedezhetjük fel: a barna és a zöld sötétebb árnyalatai uralkodnak a tágas belső térben. A kávézóba lépve rögtön a bár mellett különleges festmény tárul a szemünk elé, amely a kávécserje fejlődését mutatja be. 

A melegebb időszakban egy kisebb terasz is a látogatók rendelkezésére áll.

Az Astorián, az East-West Business Center Irodaház aljában nyílt meg a Starbucks legújabb tagja. A 100 négyzetméteres kávézó elsősorban az irodaház üzletembereinek és a környező egyetemistáknak szeretne egy harmadik otthont biztosítani, ahol kikapcsolódhatnak, megírhatják a házit vagy üzleti és baráti találkozókat szervezhetnek. A családias hangulatú, kisebb belső tér a Starbucks legkedvesebb italát, az eszpresszót hangsúlyozza minden elemében. A választott színvilág és a képek a falakon mind a pörkölést és a fekete presszókávét jelenítik meg. A tavasz kezdetével egy 12 főnek helyet adó terasz csatlakozik a kávézóhoz.

A Starbucksról

A Starbucks Coffee Company története 1971-ben kezdődött Seattle-ben. Mára világszerte jelen lévő hálózatával a Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag a megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. A cég kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztói minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt. 

 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.