Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-07 idő 10:11

Két újabb Spar franchise üzlet nyílt

A Spar Magyarország Dunaújvárosban és Budapest XI. kerületében csütörtökön nyitotta meg két új franchise üzletét Spar market néven - olvasható a vállalat közleményében. Ezzel tizenötre nőtt a lánc magánkereskedői partner egységeinek száma.

A budapesti boltot a Somogyi Tibor - Tóth Katalin kiskereskedő pár üzemelteti. A Bartók Béla út-Csíky utca kereszteződésében álló saroképületben működő kereskedés éjjel-nappal várja a vásárlókat. A töltőállomásokon található SPAR express üzlet mellett ez az első non-stop nyitva tartó SPAR egység.

A dunaújvárosi SPAR marketnek Mátyásyné Szabó Judit a vezetője. A Mátyásy család évek óta több boltot tart fenn a településen.

A Spar Magyarország 2012-ben indította el együttműködési programját családi vállalkozásokban dolgozó kereskedőkkel, s az azóta eltelt időszakban megnyitott egységekkel - köztük az OMV töltőállomásokon található Spar express-szekkel - együtt tizenötre nőtt a cégcsoport partner üzleteinek száma.

forrás: marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.