Hírek, aktualitások

dátum 2016-07-12 idő 11:50

Kétszáz kiállító mutatkozik be a szeptemberi Orosz BUYBRAND Expon

Szeptember 28 és 30 között immár 14. alkalommal kerül megrendezésre Moszkvában a volt szovjet tagállamok és Kelet-Európa egyik legnagyobb franchise kiállítása a BUYBRAND Expo. Oroszország, illetve térség legjelentősebb franchise eseményén közel 200 kiállító hálózat mutatkozik be. 

Idén a kiállítók között találkozhatunk a Hilton Worldwide, Wyndham Hotel Group, Invitro, Sportmaster, Shokoladnitsa, Mosigra, Weekender, Glance, TRAVELER’S COFFEE, Miniboss, Il Patio hálózatokkal.

Az orosz piac hatalmas kiaknázatlan potenciált jelent a nemzetközi franchise hálózatok számára. A franchise hálózatokban gazdag, vagy már-már túltelített Amerikához és Nyugat Európához képest rengeteg lehetőség rejlik a térségben. Tavaly az eseményre kilátogató vállalkozók együttesen több, mint 800 millió USD potenciális befektetési összeget képviseltek.

A kiállítás szervezőinek véleménye szerint a rendezvény sikere alátámasztja, hogy az emberek számára sokkal kecsegtetőbb valamely ismert franchise hálózathoz való csatlakozás, mintsem saját vállalkozást indítsanak. 

A kiállítás szervezői olyan magyar kiállító hálózatok jelentkezését várják, amelyek számára vonzó az Oroszországban való terjeszkedés lehetősége.

Az eseményre látogatóknak a kiállító márkák megismerése mellett lehetősége nyílik, hogy a helyszínen szemináriumok és előadások révén bővítsék eddigi ismereteiket. Olyan témákban hallgathatnak meg előadásokat mint;

hogyan válasszon franchise hálózatot

hogyan indítsa el saját franchise hálózatát

hogyan értelmezzen egy franchise szerződést 

Ezáltal hasznos információkhoz juthatnak a franchise ágazatról.

A Magyar Franchise Szövetség várja mindazon Oroszországban bemutatkozni kívánó hálózatok és az esemény iránt érdeklődők jelentkezését.

Jelentkezését, vagy kérdéseit az info@franchise.hu e-mail címre várjuk. 

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.