Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-14 idő 09:10

Kézműves sütivel tarol a piacon a BITE pékség-kávézó

Hálózatépítésbe kezdett a teljességgel hazai fejlesztésű pékség-kávézólánc, a BITE bakery café: miután a néhány éve a Nyugatinál megnyitott első üzletük hatalmas sikernek bizonyult, a cég rövidesen a nagyobb megyeszékhelyeken, így Debrecenben, Szegeden, Kecskeméten nyithat újabb kávézókat, terveik szerint néhány éven belül országos franchise-hálózatot építenek ki.

 

"Sütemény, ahogy a nagymama készítené" A teljességgel friss házisüteményt, saját csapolású joghurtot és frissen facsart gyümölcslevet kínáló BITE bakery café sikere egyben annak is a jele, hogy komoly minőségi fejlődés indult el a hazai kávézópiacon.

A kávéházi kultúra újjáéledése a 90' évek végén kezdődött, előbb kisebb hazai szereplők, mint a Semiramis élesztették újra a valaha a városi élet központjának számító kávéházak hagyományát, majd idővel a nemzetközi nagy hálózatok - California Coffee, Starbucks, McDonald's, Costa - figyelmét is felkeltette az itteni, egyre pezsgőbb kávéházi élet. Ugyanakkor a Gloria Jean's Coffee itteni kudarca is megmutatta, hogy önmagában a nagy név Budapesten nem feltétlenül adja el a kávét. A magyar kávéházba járók ínyencek: értékelik a hagyományos, hazai ízeket, termékeket. Így az utóbbi években egyre-másra nyíltak a kézműves vagy "ínyenc" kávézók, ahol a betérők olyan kávét kaphattak, amit máshol nem, másfelől egyre több olyan kis kávézó nyílt, amelyik bebizonyította, hogy minőségi pékáru és a minőségi kávé összepárosítása mekkora siker lehet.

Ezt a vásárlói igényt vette észre időben a hazai alapítású BITE bakery café. A látványpékségükben a legjobb alapanyagokból, tartósítószer hozzáadása nélkül, a vendégek szeme láttára készül el a saját fejlesztésű receptek alapján készült sütemény, perec és tekercsek, ami mellé a vendég a gondosan válogatott, legfinomabb kávét vagy frissen facsart itteni gyümölcslevet, saját csapolású joghurtot, hagyományos recepttel készülő háziszörpöt lehet kapni.

A Nyugatinál kinyitott BITE bakery café után valósággal "BITE-őrület" tört ki a kávé és süteményrajongók között, hetekig hosszú sorok álltak az első üzlet előtt. A három éves próbaüzem bebizonyította, hogy a BITE receptjei, szolgáltatása mennyire népszerű a magyar piacon. Időközben az üzleti modellük is kikristályosodott és készen állnak arra, hogy várhatóan több tucat BITE pékség-kávézó nyíljon immáron országszerte


Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb információt kapni az BITE bakery café hálózatról, érdeklődjön az alábbi elérhetőségek egyikén:

Név: Pólus András
E-mail: polus.andras@bitebakerycafe.hu
Telefon/mobil: +36203333065
http://www.bitebakerycafe.hu/

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.