Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-14 idő 09:25

Kiderült ki készíti a legjobb hamburgert Amerikában

Nagy meglepetésre egy viszonylag ismeretlen családi vállalkozás hamburgere lett a legjobb az USA-ban a fogyasztói felmérések szerint. - írja a hvg.hu.
 
Habit Burger Grill – ez a neve annak a vállalkozásnak, amely idén júliusban elnyerte a legjobb amerikai hamburgerkészítő címet a vásárlók szavazatai alapján. Az országos fogyasztói felmérés 65 hamburgerlánc termékére terjedt ki, és 1-től 10-ig lehetett rangsorolni a termékeket 4 kategóriában. A Habit olyan nagyvállalatokat utasított maga mögé, mint a McDonald’s, a KFC, a Burger King.
 
 
A Habit Burgert 1969-ben alapította egy kaliforniai testvérpár Santa Barbarában az édesanyjuktól kölcsönkapott 500 dollárból. 2007-ben egy pénzügyi befektető szállt be Brent és Bruce Reichard vállalkozásába, majd franchise rendszerű terjeszkedésbe kezdtek, ami nagyon bejött nekik. Jelenleg már 100 üzletük van az USA-ban.
 
 
A cég szendvicseket, üdítőket is árul, de a fő termékük a nyílt lángon grillezett, füstös ízű, friss marhahúsból készült hamburger. Utóbbiból ötfélét árulnak. A cég mondása, hogy „A minőséget semmi sem helyettesítheti!”. Ebben tényleg lehet valami, mert a fogyasztók 8.1-re értékelték a Habit hamburgereit íz szempontjából egy tízes skálán.
 
 
Az USA-ban egyébként 53 ezer (!) hamburgerkészítő cég van, és az emberek 680 milliárd dollárt költenek évente gyorsétteremre - olvasható a felmérésben.
 
Forrás: hvg.hu; habitburger.com; instagram.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?