Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-08 idő 09:22

Kiderült, mikor nyit a legújabb magyar IKEA

2017 tavaszán várható a soroksári IKEA-áruház átadása - írja a Pénzcentrum. A lakberendezési multi sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a legújabb egység megnyitásával több mint 200 új munkahely jön majd létre.
Az építkezés összhangban lesz az IKEA-csoport globális stratégiájával, amely szerint 2020-ig az összes áruház energiaigényét megújulókból kell majd biztosítani. Így ígéretük szerint a soroksári egység minden bizonnyal a régió éllovasának számít majd fenntarthatósági szempontból, fűtésére és hűtésére például geotermikus fűtőrendszert használnak majd, az elektromos áramot napelemekkel biztosítják, míg a mellékhelységeknél esővízzel oldják meg az öblítést.
 
Az új áruház a XXIII. kerületben, a bevásárló üzletközpontban található hipermarketek közelében épül majd. A legfrissebb tájékoztatás szerint az egység 34 ezer négyzetméteren fog elterülni, és közel 1200 parkolóhely is tartozik majd hozzá. A
 
IKEA áruházat építeni számunkra soha nem csak egy épület létrehozását jelenti, hanem egy szoros kapcsolat kezdetét is az érintett kerület és az IKEA között. Évekre, évtizedekre szóló elköteleződést a helyi közösség mellett, együttműködést, párbeszédre építő transzparens kommunikációt és közös sikereket
- mondta el korábban a Pénzcentrum megkeresésére Marek Feltl, az IKEA Csehország, Magyarország és Szlovákia régiójának vezérigazgatója.

penzcentrum


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.