Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-03 idő 09:54

Kifogyhatatlan bögrével kampányol a Starbucks

Japánban érdekes akcióval csábítja a kávékedvelőket a sikeres kávézó hálózat. Az üres bögrékből sosem fogy ki a Latte Machiato vagy az Americano.  

Egy japán design cég (Nendo) egy nagyon ötletes meglepetéssel rukkolt elő a nemzetközi kávézóhálózat legújabb kampányában megalakotta a kifogyhatatlan Starbucks bögréket. Ez azt jelenti, hogy ha fejjel lefelé fordítunk egy ilyen bögrét akkor is úgy fog kinézni, mintha tele lenne caramell machiato-val, latte-val vagy Americano-val.

A bögrék már megtalálhatók a japán Starbucks kávézókban. A Starbucks egyébként is híres a különleges bögréiről, sokan gyüjtik a különböző mintájú porcelánokat.

Az új kampány kifejezetten jól sikerült, a kávézó hálózat ötletét mind a bloggerek, mind a hagyományos média értékelte. 

digitalhungary.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?