Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-28 idő 09:19

Kilenc éves a Dolce Dance Tánciskola

Idén kilenc éve, nyitott meg az első DolceDance tánciskola Szegeden. Azóta folyamatos fejlődés jellemzi a hálózatot, újabb és újabb városokban jelentek meg iskoláik. Három országban található több 30 egységükkel napjainkra nemcsak hazánk, hanem Európa egyik legnagyobb tánciskola hálózatává léptek elő.

Évek óta visszatérő hagyomány, hogy április elején az indulás helyszínén, Szegeden születésnapi partival ünneplik az alapítás évfordulóját. A gálaesttel egybekötött három napos hétvégi programsorozat fő eleme természetesen a tánc.

Ebből az alaklomból beszélgettük a két alapító tulajdonossal: Baranyi Anettel és Sipos Zsolttal.

Franchiseportal(FP):

Hogyan sikerült az idei születésnapi parti?

Baranyi Anett(B.A.):

Nagyon jól! Sokan eljöttek, közülük a legtöbben visszajárók, évről, évre várják ezeket a rendezvényeinket. Ebben az évben Zsolt volt az arculati elemekért felelős, a helyszín az IH Rendezvényközpont volt Szegeden.

Sipos Zsolt (S.Zs.):

Minden évben igyekszünk valamilyen tematika köré felépíteni az ünnepséget, most a színes, könnyed stílus volt ez. Ennek jegyében született meg a CandyLand Parti.

FP:

Ez azt jelenti, hogy előre meghirdetett módon, a kitalált tematika mentén szerveződnek a programok?

B.A.:

Olyannyira igen, hogy dresszkód is volt: rózsaszín és kék színű ruhákban vártuk a vendégeket, akik nagy örömmel és nyitottsággal ünnepeltek velünk. A dekorációk és a látványterv is ezekre a színekre épült. Nagyon hangulatosra sikerült!

FP:

Milyen program lehetőségekkel készültek?

S.Zs.:

Pénteken egy divat show nyitotta a rendezvényt, majd este a CrazyWelcome parti biztosította a jó hangulatot és természetesen a táncolás lehetőségét.

Minden ilyen évfordulós rendezvénynek az egyik fő eleme, hogy a vendégeink és tanáraink mellett, lehetőséget biztosítsunk a tanítványoknak a bemutatkozásra.

Most 20 fellépő mellett 800 fő táncolt egyszerre. Ilyenkor mindenki felszabadultabb és ez látszik is a hangulaton, a látványon.

Szombaton és vasárnap napközben táncórákat tartottunk, ahol mindenki elsajátíthatta az alap tánclépéseket, hogy azután este ezzel a tudással felvértezve lépjen a parkettre.

Újdonság volt, hogy külön termekben, különböző táncokat oktattunk és ezek az oktatások harminc percenként indultak, hogy mindenkinek biztosítsunk lehetőséget becsatlakozni.

Dolce Dance bemutató

FP:

Milyen táncokat lehetett megismerni?

B.A.:

Salsa, Bachata, Kizomba. Az idei év újdonsága volt az is, hogy "Turbósalsa" név alatt lehetőséget teremtettünk arra, hogy vendégeink a rendezvény két napja alatt elsajátítsák ennek a táncnak az alapjait. Sokan élteka lehetőséggel.

Külön érdekességként meg kell említenem, hogy egy nemzetközi rueda flashmobhoz is csatlakoztunk, ahol több országban, pl.: Ausztriában, Németországban, de a tengerentúlon Amerikában és Dominikában is, táncoltak egyszerre, egy időben az emberek.

FP:

Jelenleg mekkora tanári létszámmal dolgozik a tánciskola?

B.A.:

Most 33 fő oktatja nálunk a különböző táncokat. A DolceDance Tánciskolának saját képzési rendszere van, ahol központilag szervezve részt vesz rajta minden tanárunk.

Saját tudásunkat is folyamatosan fejlesztjük, gyakorlással és az új trendek követésével, hogy az igényeknek minden iskolánkban meg tudjunk felelni.

A rendezvény lehetőséget ad arra is, hogy az akkreditációt, szintlépést tett munkatársainkat bemutassuk a közönségnek és elismeréseinket is itt adjuk át. Idén négy új elismerést adhattunk át.

Itt együtt ünnepelnek a diákok és a tanárok, teret adva a közös siker örömének.

A rendezvényünkön szintén egy szép hagyomány, hogy egy az év fontosabb eseményeit megörökítő képek vetítésével megemlékezünk az elmúlt év eseményeiről.

FP:

Milyen visszajelzéseket kaptak az elmúlt napokban az eseménnyel kapcsolatban?

S.Zs.:

Nagyon sok visszajelzés érkezett. Személyesen már a rendezvény idején is sokan elmondták, hogy mennyire jól érzik magukat, sikeres volt a dekoráció és a témaválasztás.

Azóta is érkeznek az elismerő mondatok, jellemzően a közösségi oldalunkon és folyamatosan kapjuk a biztatást, hogy jövőre is szervezzük meg a partit.

B.A.:

Mivel rendezvény után nagyon sok elismerő és bátorító, sőt inspiráló visszajelzést kaptunk, így már most megígérhetem, hogy nem kell megvárni  a jövő áprilist, mert a nyáron,a Balatonfüreden megrendezésre kerülő Hungarian Summer Salsa Fesztiválon folytatódni fog az eseménysorozat.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.