Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-17 idő 11:17

Kínában nyitna a Tacobell

A YUM! Brands vezér Greg Creed kedden bejelentette, hogy az év végéig megnyitják az első Taco Bell egységet Kínában. A mexikói gyorsétterem lánc tulajdonosa amúgy nem ismeretlen Kínában, hiszen az újonnan nyitó Taco Bell mellett több 7000 gyorsétteremet KFC-t és Pizza Hut-ot- üzemeltetnek már az országban.
 
 
Évekig a YUM! Brands ékes példaként szolgál arra, hogy mit is érhetnek el amerikai vállalkozások a kínai piacon, ám több élelmiszerbiztonsági botrány erősen sújtotta megbecsülésüket az országban. A gyenge eladások és a lassuló kínai gazdaság ellenére a YUM továbbra is tartja magát expanziós terveihez.
 
A Taco Bell kínai megjelenése is annak a kezdeményezésnek része, miszerint mindhárom brandet ikonikus, és globális márkává akarják fejleszteni.
 
2014-ben a KFC egységekben romlott húst adtak el a vendégeknek. Bár a vállalat azonnal megszakította kapcsolatát a beszállítójával, a vevőknek ez nem volt megfelelő elégtétel, így a kínai eladások azóta sem érték el az akkori szintet. A hatás azonnali és igazán intenzív volt, az aggódó vásárlók elzárkóztak Sanders ezredes csirkéjétől, az értékesítések lezuhantak, a YUM pedig esze-veszett kampányba kezdett, hogy bizonygassa termékei minőségét, és élelmiszer biztonságát.
 
forrás: cnn.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.