Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-01 idő 10:35

Kiosztották a Bács-megyei Príma-díjakat

Csütörtökön késő este ünnepélyes gálaest és fogadás keretében adták át a kecskeméti Sheraton Szállóban a Megyei Príma Díjat, a közönségdíjat, valamint a különdíjakat. A VOSZ (Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége) Bács-Kiskun Megyei Szervezete 2005-ben díjat alapított a művészet, tudomány, oktatás és sport kimagasló megyei képviselői számára. 

A gálaesten a Príma-díjasokon túl "Megyei Év Vállalkozója" kitüntetéseket vehettek át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozók.

A P&P Pékáru Kft. töretlen fejlődésének elismeréseképpen, 2014-ben az Év Sütőipari Vállalkozójának Hatvani Lászlót a P&P Pékáru Kft. Ügyvezető Igazgatóját választották.

A P&P Pékáru hálózata az országos lefedettségen túl számos európai országban jelen van: Szlovákia, Románia, Bulgária, Oroszország is megtalálható a partnereik között.  A cég üzeme fejlett gyártósorral és technológiával mintegy 8000 négyzetméteren terül el, és megfelel a legújabb európai uniós normáknak. A saját járműpark és logisztika pedig lehetővé teszi, hogy a termékek kiszállítása gyors és biztonságos legyen.

forrás: 
hirosveny.hu/


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.