Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-27 idő 09:18

Kiszállítást tesztel a Starbucks

Mindössze három hét telt el azóta, hogy bevezették a Starbucks kávézókban a mobilos rendelést (applikációban lehet fizetni, majd egyszerűen felvehető a megvásárolt ital a kávézóban), most pedig az irodai kiszállítást teszteli a kávézólánc - írja a marketinginfo.

A teszt igazi mélyvízben kezdődött, a new yorki Empire State Buildingben, ahol 12 ezer irodai alkalmazott dolgozik. Ők egy, csak az épületben elérhető website-on keresztül adhatják le étel és ital rendeléseiket, szóval a turistáknak nem él a speciális ajánlat. A rendelések gyors teljesítéséhez a Starbucks egy kis konyhát telepített a földszintre (nem is látogatható), a báristák részére az ételek és az italok összeállításához. A vállalásban 30 perces szállítási határidő szerepel, októberben még ingyen, a későbbiekben 2 dollárért.

A Starbucks a világ legnagyobb kávézóláncaként több mint 22 ezer kávézóval rendelkezik világszerte, melyeknek több mint felét franchise partnerek üzemeltetik. Az első magyarországi üzlethelyiség 2010-ben nyílt a Westendben, majd a budai oldal egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, a Mammutban indult el a következő. Mára a hazai üzemeltetést végző AmRest Kávézó Kft. 11 kávézóval rendelkezik. Legújabb kávézójukat múlt hónapban az Oktogonon nyitották meg.

forrás: marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.