Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-09 idő 12:26

Kiszámítható és biztos az üzleti siker a DynEd-del!

A DynEd 2015. szeptemberben lépett az angol nyelvoktatási piacra Magyarországon. Számításai szerint a magyarországi angol nyelvoktatás piaca eléri az évi 90 millió eurót, azaz a 28 milliárd forintot.  Ez az összeg kiszámíthatóan növekszik, ahogy az angol nyelvtudás is egyre inkább „kötelezővé” válik a globalizáció hatására.
A DynEd ennek a piacnak a felső szegmensét, az intenzív angol nyelvtanfolyamokat célozza meg.
 
A DynEd angol nyelvoktatásba történő befektetés több szempontból is biztos üzletet jelent:
 
- A nyelvtanulásra kiadott hatalmas összeg mellett is tény, hogy alacsony az angolul valóban beszélők száma Magyarországon. A jelenleg angolul tanulók illetve az újrakezdők piaca tartósan nagy üzleti lehetőséget kínál. Egyre inkább előtérbe kerül a beszédközpontúság.
 
- A hagyományos módszerek túl kevés lehetőséget biztosítanak a beszéd gyakorlására. A DynEd több, mint 20 éve nyújt nyújt igazi választ a beszédközpontú nyelvoktatásra. Fejlett technológiája világszerte versenytárs nélküli.

- A magasabb keresettel rendelkező személyeknek gondot jelent, hogy huzamosabb ideig részt vegyenek a hagyományos intenzív nyelvtanfolyamokon. A DynEd tanfolyamok távoktatással történnek, így bármilyen élethelyzethez könnyen igazíthatók. Ezzel pont a magas keresetű nyelvtanulók szegmensét szolgálja ki.

- A DynEd tanfolyamoknál a tanuló előrehaladása teljes mértékben kiszámítható és a tanulás gyorsasága mintegy háromszorosa a hagyományos oktatási módszerekének. Ezzel a DynEd a teljes tanulás időtartamát tekintve lényegen olcsóbb megoldást nyújt, mint más intenzív nyelvtanfolyamok.

A kaliforniai DynEd már több, mint 20 éve fejleszti és forgalmazza DynEd márkanév alatt a szoftverrel támogatott angol oktatási módszertanát. Köszönhetően a világ vezető szoftvertechnológiájának, a DynEd az egész világon valódi versenytárs nélkül nyújtja szolgáltatásait!
A DynEd franchise partnereket keres Magyarországon. Most Önnek is lehetősége van arra, hogy versenytárs nélkül, alacsony kezdeti befektetési összeggel  bekapcsolódjon a magyarországi angol nyelvoktatási piacába. Az Ön feladata a DynEd nyelvtanfolyamok értékesítése a végfelhasználók, azaz magánszemélyek és vállalatok részére.
 
Mindehhez a franchise partner részéről nem kell más, mint jó üzleti elképzelések. A technológiát a DynEd, a tanárok támogatását a CTI Education Kft., a DynEd magyarországi country management partnere szolgáltatja.
 
Kapcsolatfelvétel:
 
Daróczi Zoltán
Oktatási Menedzser

20/ 278 1942

daroczi@ctiedu.hu
www.ctiedu.hu
www.dyned.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.