Hírek, aktualitások

dátum 2017-02-09 idő 12:26

Kiszámítható és biztos az üzleti siker a DynEd-del!

A DynEd 2015. szeptemberben lépett az angol nyelvoktatási piacra Magyarországon. Számításai szerint a magyarországi angol nyelvoktatás piaca eléri az évi 90 millió eurót, azaz a 28 milliárd forintot.  Ez az összeg kiszámíthatóan növekszik, ahogy az angol nyelvtudás is egyre inkább „kötelezővé” válik a globalizáció hatására.
A DynEd ennek a piacnak a felső szegmensét, az intenzív angol nyelvtanfolyamokat célozza meg.
 
A DynEd angol nyelvoktatásba történő befektetés több szempontból is biztos üzletet jelent:
 
- A nyelvtanulásra kiadott hatalmas összeg mellett is tény, hogy alacsony az angolul valóban beszélők száma Magyarországon. A jelenleg angolul tanulók illetve az újrakezdők piaca tartósan nagy üzleti lehetőséget kínál. Egyre inkább előtérbe kerül a beszédközpontúság.
 
- A hagyományos módszerek túl kevés lehetőséget biztosítanak a beszéd gyakorlására. A DynEd több, mint 20 éve nyújt nyújt igazi választ a beszédközpontú nyelvoktatásra. Fejlett technológiája világszerte versenytárs nélküli.

- A magasabb keresettel rendelkező személyeknek gondot jelent, hogy huzamosabb ideig részt vegyenek a hagyományos intenzív nyelvtanfolyamokon. A DynEd tanfolyamok távoktatással történnek, így bármilyen élethelyzethez könnyen igazíthatók. Ezzel pont a magas keresetű nyelvtanulók szegmensét szolgálja ki.

- A DynEd tanfolyamoknál a tanuló előrehaladása teljes mértékben kiszámítható és a tanulás gyorsasága mintegy háromszorosa a hagyományos oktatási módszerekének. Ezzel a DynEd a teljes tanulás időtartamát tekintve lényegen olcsóbb megoldást nyújt, mint más intenzív nyelvtanfolyamok.

A kaliforniai DynEd már több, mint 20 éve fejleszti és forgalmazza DynEd márkanév alatt a szoftverrel támogatott angol oktatási módszertanát. Köszönhetően a világ vezető szoftvertechnológiájának, a DynEd az egész világon valódi versenytárs nélkül nyújtja szolgáltatásait!
A DynEd franchise partnereket keres Magyarországon. Most Önnek is lehetősége van arra, hogy versenytárs nélkül, alacsony kezdeti befektetési összeggel  bekapcsolódjon a magyarországi angol nyelvoktatási piacába. Az Ön feladata a DynEd nyelvtanfolyamok értékesítése a végfelhasználók, azaz magánszemélyek és vállalatok részére.
 
Mindehhez a franchise partner részéről nem kell más, mint jó üzleti elképzelések. A technológiát a DynEd, a tanárok támogatását a CTI Education Kft., a DynEd magyarországi country management partnere szolgáltatja.
 
Kapcsolatfelvétel:
 
Daróczi Zoltán
Oktatási Menedzser

20/ 278 1942

daroczi@ctiedu.hu
www.ctiedu.hu
www.dyned.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.