Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-13 idő 10:12

Kiterjesztett kedvezmény az Alma Gyógyszertárakban

„Ha Alma Gondozási kártyával vásárol, 5 százalék azonnali kedvezményre jogosult minden, társadalombiztosítási támogatással nem rendelhető gyógyszer és egyéb termék árából.” – hirdeti weboldalán az Alma Gyógyszertárak hálózata.
 
Így az egyéb termékek és a vény nélkül kapható gyógyszerek mellett egyes vényköteles gyógyszerek árából is kedvezményt kaphat. A kártya által biztosított 5 százalékra jogosító kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval össze nem vonhatók.
 
 
A kedvezmény aktiválásához nem kell mást tenni, mint bármelyik Alma Gyógyszertárban pár perc alatt kitölteni az Alma Gondozási Program belépési nyilatkozatot. A kedvezmény azonnal igénybe vehető, névre szóló, dombornyomott Gondozási kártyát pedig a patikában veheti át.
 
Az Alma Gondozási Program résztvevőjeként további előnyöket is élvezhet. Részt vehet ingyenes gondozási programokban, melyek keretein belül rendszeres tanácsokat kaphat egészsége megőrzéséhez.
Ha Ön cukorbetegségben, magas vérnyomásban, magas lipidszintben, esetleg metabolikus szindrómában szenved, különösen érdemes csatlakoznia ezen betegségek célzott programjaihoz. További információk a www.almapatika.hu oldalon és az Alma Gyógyszertárakban.
 

Kézzelfogható kedvezmények

 
  • A belépés után az Öné lesz egy Alma Gondozási Kártya is, amellyel azonnali 5 százalékos kedvezményt kap az egyéb termékek vásárlásainak összegéből. (pl. étrendkiegészítők, kozmetikumok) A Gondozási kártyát bármely Alma Gyógyszertárban felhasználhatja.
  • Igényelje gyógyszerészétől!
  • A gondozási programba egy rövid kérdőív kitöltésével léphet be, amelyet bármely Alma patikában kérhet gyógyszerészétől.
 
Forrás: almapartika.com
Virtuális kiállító: Patika Management Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.