Hírek, aktualitások

dátum 2014-08-13 idő 10:12

Kiterjesztett kedvezmény az Alma Gyógyszertárakban

„Ha Alma Gondozási kártyával vásárol, 5 százalék azonnali kedvezményre jogosult minden, társadalombiztosítási támogatással nem rendelhető gyógyszer és egyéb termék árából.” – hirdeti weboldalán az Alma Gyógyszertárak hálózata.
 
Így az egyéb termékek és a vény nélkül kapható gyógyszerek mellett egyes vényköteles gyógyszerek árából is kedvezményt kaphat. A kártya által biztosított 5 százalékra jogosító kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval össze nem vonhatók.
 
 
A kedvezmény aktiválásához nem kell mást tenni, mint bármelyik Alma Gyógyszertárban pár perc alatt kitölteni az Alma Gondozási Program belépési nyilatkozatot. A kedvezmény azonnal igénybe vehető, névre szóló, dombornyomott Gondozási kártyát pedig a patikában veheti át.
 
Az Alma Gondozási Program résztvevőjeként további előnyöket is élvezhet. Részt vehet ingyenes gondozási programokban, melyek keretein belül rendszeres tanácsokat kaphat egészsége megőrzéséhez.
Ha Ön cukorbetegségben, magas vérnyomásban, magas lipidszintben, esetleg metabolikus szindrómában szenved, különösen érdemes csatlakoznia ezen betegségek célzott programjaihoz. További információk a www.almapatika.hu oldalon és az Alma Gyógyszertárakban.
 

Kézzelfogható kedvezmények

 
  • A belépés után az Öné lesz egy Alma Gondozási Kártya is, amellyel azonnali 5 százalékos kedvezményt kap az egyéb termékek vásárlásainak összegéből. (pl. étrendkiegészítők, kozmetikumok) A Gondozási kártyát bármely Alma Gyógyszertárban felhasználhatja.
  • Igényelje gyógyszerészétől!
  • A gondozási programba egy rövid kérdőív kitöltésével léphet be, amelyet bármely Alma patikában kérhet gyógyszerészétől.
 
Forrás: almapartika.com
Virtuális kiállító: Patika Management Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.