Hírek, aktualitások

dátum 2015-08-05 idő 10:11

Kitiltotta étterméből a gyerekeket egy ausztráliai séf

Észak-Ausztrália egy ezer fős településén Liam Flynn étterem tulajdonos dacolva az őt érő negatív kritikával kitiltotta a kisgyermekeket az étterméből.
 
Az eset vegyes érzelmeket váltott ki a Facebookon, de a döntése helyességét a következő hétvégi forgalom igazolta.
Döntése hátterében egy -feltehetően nem először előforduló- eset áll. Egyik délután ebédidőben egy két év körüli gyerek hisztérikus visításba kezdett, így Flynn tíz perc után megkérte a családot, hogy vigyék ki a gyereket, amíg le nem higgad, hogy ne zavarják a többi vendéget - a szülők ezt a kérést megadták, majd fizetés nélkül távoztak. A történet egyből a Facebookra került ahol Flynn kiállt véleménye mellett, sőt étterméből kitiltotta a hét év alatti gyerekeket, így intenzív vita indult a felhasználók között.
 
 
Flynn nem gondolta, hogy az intézkedés híre így szárnyra kap, de örül, vita indult arról, miként kell a gyerekeknek viselkedni egy étteremben, mert ahogy mondja, családias kis vendéglőjét sok pár látogatja, akik például évfordulót ünnepelnek és meghitt, nyugodt környezetre vágynak, aminek nem részei az ordítozó gyerekek. „Egy szülőnek meg kell tudnia zabolázni gyerekét, kivinni, amíg megnyugszik, vagy egy másik családbarát étterembe vinni, vagy hívni egy bébiszittert” – ad tippeket az egyébként egy fiúgyermeket nevelő séf.
 
Liam Flynn a konyhában
 
Forrás: hvg.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.