Hírek, aktualitások

dátum 2013-11-11 idő 11:22

Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban díjat kapott a Diego és a High Care

Kevés olyan szakmai megmérettetés van az üzleti világban, ahol a díjazottakról nem egy bizottság dönt, hanem mérések alapján dől el a sorrend. Ilyen a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj, amit ötödik alkalommal adtak át csütörtök este a nyerteseknek.

A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj nem csak a magas színvonalú ügyfélkezelés objektív módszerekkel mért eredményének bizonyítéka, hanem egyben olyan versenyelőnyt biztosító megtisztelő elismerés, amely a pozitív megkülönböztetés eszközével kiemeli tulajdonosát a vállalkozások tömegéből. Nem véletlen, hogy a szigorú megmérettetésben részt vevő vállalatok PR és reklámtevékenységük során hivatkoznak a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjra. 

A felméréseket és a sorrend megállapítását egy független, az ügyfélélmények mérésére szakosodott cég, a ClientFirst Consulting Kft. végezte. Tevékenysége középpontjában próbavásárlások (mystery shopping), ügyfél elégedettség-mérések valamint fejlesztési programok megvalósítása áll és különféle vállalatok felkérésére végez ügyfél elégedettségi vizsgálatokat, a megbízók afféle kihelyezett call centereként.

Az idén három franchise hálózat is szerepelt a kis- és középvállalati méretcsoport kategóriában díjazottak között. A Diego franchise hálózat a személyes ügyfélkiszolgálás kategóriában, a High-Care Cosmetics Hungary Kft. a Telefonos ügyfélkiszolgálás kategóriában ért el harmadik helyezést. Az AlphaZoo képviselője pedig elismerést vehetett ét személyes ügyfélkiszolgálás kategóriában.

A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, darabszőnyeg, padlószőnyeg, PVC-padló, függöny, lakástextil, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek piacán. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában több mint 120 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.


 

A Weyergans High-Care Cosmetics cég 1992. óta képviselteti magát Magyarországon. A szépség, testápolás és az egészség alapjain nyugvó koncepció immár 15 éve egyedülálló módon működteti franchise hálózatát a kozmetikai piacon. A High-Care franchise rendszer a High-Care Centerek és Stúdiók koncepciójára épül, mely üzletek szépség, egészség és prevenciós kezeléseket kínálnak a fogyasztók felé.

Bővebb információ a ClientFirst-ről 

A 11 éve alakult ClientFirst Consulting Kft. – nomen est omen – a vevőkiszolgálás minőségének fejlesztésével foglalkozik. Tevékenysége középpontjában próbavásárlások (mystery shopping), ügyfél elégedettség-mérések valamint fejlesztési programok megvalósítása áll és különféle vállalatok felkérésére végez ügyfél elégedettségi vizsgálatokat, a megbízók afféle kihelyezett call centereként. A cég a nemzetközi szakmai szervezet, az MSPA (Mystery Shopping Providers Association) első hazai tagja.

A ClientFirst 2009 folyamán életre hívta a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” elnevezésű díját. A díj a hazai ügyfél-kiszolgálási kultúra fejlesztésére hivatott, valamint hogy iparágakon átívelő benchmarkot hozzon létre hazánk ügyfélkiszolgálási metodikáiban.

Forrás: vg.hu, clientfirst.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.