Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-06 idő 17:15

Klubot alapított a DIEGO

A DIEGO hűségprogramjában minden természetes személy részt vehet, aki 18. életévét betöltötte elfogadja a Program Általános Feltételeit, valamint adataival regisztrál.
 

Mi a DIEGO Klubkártya?

 
A Klubkártya a DIEGO hűségprogramjának megnevezése. A Klubkártya programmal a franchise hálózat vásárlóinak szeretné köszönetét kifejezni és további kedvezményeket adni számukra. A program a tavalyi év első negyedében került bevezetésre.
 

A DIEGO Klubkártya alapelvei

 
A Program tulajdonosa és üzemeltetője a DIEGO Kereskedelmi Kft. A Klubkártyát igénylő vásárlók a DIEGO áruházakban különböző plusz kedvezményeket és személyre szabott akciókat kapnak. A Programról további információt DIEGO honlapján és az egyes áruházak pénztáránál kaphat.
A Programban minden természetes személy részt vehet, aki 18. életévét betöltötte elfogadja a Program Általános Feltételeit, valamint adataival regisztrál. Minden személy csak egy Klubkártyát igényelhet, többszörös tagság nem lehetséges.
 
 
A regisztrációt követően a DIEGO kiállít egy kártyát. A kártya a DIEGO tulajdonát képezi. A kártyát csak annak igénylője, illetve a vele egy háztatásban élő családtagjai használhatják, azokkal anyagi haszonszerzés céljából kereskedni nem lehet. A Kártyát csak a DIEGO áruházakban lehet használni.
 

Miért érdemes DIEGO KLUBKÁRTYÁT igényelni?

 
  • Egyszerű regisztráció minden DIEGO áruházban és a honlapon, a „ Regisztráció ” menüpontban, vásárlási kötelezettség nélkül.
  • Kártyával jobban megéri vásárolni, mert havonta kiemelt akciók várják, akár 30 százalék kedvezménnyel, amiért érdemes visszajönni.
  • Előny a vásárlónál, hiszen minden akcióról előbb értesülhet az e-mail címére érkező hírlevélben, így semmiről se marad le.
  • Egyedülálló DIEGO Klubkártya szolgáltatásokat biztosítanak, amik kizárólag klubtagok számára elérhetőek.
 

A DIEGO franchise hálózat

 
A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, darabszőnyeg, padlószőnyeg, PVC-padló, függöny, lakástextil, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek piacán. A DIEGO mára már több mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában több mint 120 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.
 
 
A DIEGO kiváló lehetőség a portfóliójában kapcsolódó kereskedelmi tevékenységet folytató (például bútort, hidegburkolati anyagokat, épületgépészeti szerelvényeket vagy akár építőanyagot forgalmazó) vállalkozások számára (akár SHOP IN SHOP rendszerben), amelyek az elmúlt évek forgalmi visszaeséséből vagy stagnálásából keresik a kitörési pontot.
 
 
Az ajánlott DIEGO Modul Franchise Rendszer egy "kulcsrakész megoldás", ami magában hordozza a piaci igényekhez alkalmazkodó tervszerű növekedés lehetőségét. A DIEGO a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: diego.hu
Szerző: ViFe
Virtuális kiállító: DIEGO Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.



Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.