Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-06 idő 17:15

Klubot alapított a DIEGO

A DIEGO hűségprogramjában minden természetes személy részt vehet, aki 18. életévét betöltötte elfogadja a Program Általános Feltételeit, valamint adataival regisztrál.
 

Mi a DIEGO Klubkártya?

 
A Klubkártya a DIEGO hűségprogramjának megnevezése. A Klubkártya programmal a franchise hálózat vásárlóinak szeretné köszönetét kifejezni és további kedvezményeket adni számukra. A program a tavalyi év első negyedében került bevezetésre.
 

A DIEGO Klubkártya alapelvei

 
A Program tulajdonosa és üzemeltetője a DIEGO Kereskedelmi Kft. A Klubkártyát igénylő vásárlók a DIEGO áruházakban különböző plusz kedvezményeket és személyre szabott akciókat kapnak. A Programról további információt DIEGO honlapján és az egyes áruházak pénztáránál kaphat.
A Programban minden természetes személy részt vehet, aki 18. életévét betöltötte elfogadja a Program Általános Feltételeit, valamint adataival regisztrál. Minden személy csak egy Klubkártyát igényelhet, többszörös tagság nem lehetséges.
 
 
A regisztrációt követően a DIEGO kiállít egy kártyát. A kártya a DIEGO tulajdonát képezi. A kártyát csak annak igénylője, illetve a vele egy háztatásban élő családtagjai használhatják, azokkal anyagi haszonszerzés céljából kereskedni nem lehet. A Kártyát csak a DIEGO áruházakban lehet használni.
 

Miért érdemes DIEGO KLUBKÁRTYÁT igényelni?

 
  • Egyszerű regisztráció minden DIEGO áruházban és a honlapon, a „ Regisztráció ” menüpontban, vásárlási kötelezettség nélkül.
  • Kártyával jobban megéri vásárolni, mert havonta kiemelt akciók várják, akár 30 százalék kedvezménnyel, amiért érdemes visszajönni.
  • Előny a vásárlónál, hiszen minden akcióról előbb értesülhet az e-mail címére érkező hírlevélben, így semmiről se marad le.
  • Egyedülálló DIEGO Klubkártya szolgáltatásokat biztosítanak, amik kizárólag klubtagok számára elérhetőek.
 

A DIEGO franchise hálózat

 
A DIEGO kereskedelmi hálózat meghatározó szerepet tölt be a Kárpát-medence laminált padló, darabszőnyeg, padlószőnyeg, PVC-padló, függöny, lakástextil, tapéta és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek piacán. A DIEGO mára már több mint 50 millió Euro-s forgalmat lebonyolító nemzetközi franchise hálózat. Magyarországon, Romániában, és Szlovákiában több mint 120 DIEGO áruházban vásárolhatják meg a fogyasztók a kedvező árú, kiváló minőségű termékeket.
 
 
A DIEGO kiváló lehetőség a portfóliójában kapcsolódó kereskedelmi tevékenységet folytató (például bútort, hidegburkolati anyagokat, épületgépészeti szerelvényeket vagy akár építőanyagot forgalmazó) vállalkozások számára (akár SHOP IN SHOP rendszerben), amelyek az elmúlt évek forgalmi visszaeséséből vagy stagnálásából keresik a kitörési pontot.
 
 
Az ajánlott DIEGO Modul Franchise Rendszer egy "kulcsrakész megoldás", ami magában hordozza a piaci igényekhez alkalmazkodó tervszerű növekedés lehetőségét. A DIEGO a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: diego.hu
Szerző: ViFe
Virtuális kiállító: DIEGO Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.