Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-02 idő 09:56

Kölcsönözzön élő fenyőt az Oázisból

Egyre többen az Oázis Kertészetek egyikében vásárolják meg karácsonyfájukat. Az átlagos méretű fákon kívül, azonban egészen különleges méretű fák is elérhetőek a hálózat egységeiben.

Minden századik otthonban Oázis-fenyőfa díszít

Magyarországon 1,85 millió háztartásba kerül karácsonyfa és valamivel több, mint 100 ezret a különböző cégek, intézmények vásárolnak meg. A fenyőket a következő kategóriákra lehet osztani: olcsóbb (luc, fekete) és drágább (ezüst, nordmann).. Ezen kívül találunk még egyéb fajta élő és műfenyőket is (5-5%). Tehát ez összesen nagyjából kétmillió darab karácsonyfát jelent.

Az Oázisban már hagyomány az élő és vágott karácsonyfa akció, melyről hamarosan a weboldalon is olvashatnak. A két népszerű akciónak köszönhetően közel 20.000 fenyőfát vásárolnak az Oázisokban, azaz ennyi otthonban díszítenek az Oázis fák és díszek. Nem mindenki tudja ugyanis, hogy az Oázisban igényesen összeválogatott karácsonyi díszek és dekorációs kellékek hatalmas választéka várja.

A karácsony idén sem maradhat Oázis akció nélkül

Az Oázisban vásárolt cserepes fenyőt 2014. január 2-7. között lehet visszahozni. A fenyőfa árának 50 %-át a fenti időszakban az eredeti nyugta bemutatása esetén lehet levásárolni. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, és a készletek erejéig tart.

A fenyőfák részletes levásárlási szabályzatát az áruházakban találhatják. Az akció további részleteiről az oazis.hu oldalról tájékozódhat. 

Az Oázis Kertészetek a hazánkban szinte ismeretlen, de nyugaton rendkívül népszerű "gardencenterek"-et képviselik. Az üzletek áruválasztéka a kert-dísznövény-dekoráció tematikára épül, széles termékskálájának és aktív marketing-tevékenységének köszönhetően egész évben jelentős kiskereskedelmi forgalmat generál. Az értékesítés alapeszméje a vevőorientáltság és szakmai korrektség.

Forrás: Oázis kertészetvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.