Hírek, aktualitások

dátum 2014-01-15 idő 09:41

Kötelező olvasmányok a vezető európai országok franchise gazdaságáról

Az Európai Franchise Föderáció (EFF - European Franchise Federation) gondozásában megjelent két angol kiadvány szinte kötelező olvasmány mindazoknak, akik bővebb információt szeretnének kapni a vezető európai országok franchise gazdaságáról.
 
Az EFF non-profit nemzetközi szervezetet 1972-ben alapították. A Föderációnak jelenleg 20 tagja van (köztük hazánk is), központja Brüsszelben található.
 
 

European Franchise Report

 
Három részből tevődik össze: az első rész a franchise általános ismérveit, bemutatását tartalmazza. Kifejti a franchising jelentőségét, mint megbízható utat a gazdasági növekedéshez. A második rész az egyes európai országok szemszögéből mutatja be a franchise hálózatok számát, szektoronkénti eloszlását, valamint az országok franchise szövetségeit. Végül az utolsó rész táblázatokba foglalva, összehasonlítva szemlélteti a második részben bemutatott, egyes országokra vonatkozó legfontosabb adatokat (hálózatok-, franchise egységek-, franchise-ban dolgozók-, száma szerint).
 
 

The European Code of Ethics for Franchising

 
A kiadvány az egységes Európai Franchise etikai kódexet tartalmazza angol nyelven, valamint az egyes EFF tagországok ehhez kapcsolódó saját nyelvű kiegészítéseit.
 
 
Mindkét kiadvány megrendelhető, vagy a Magyar Franchise Szövetség titkárságán személyesen is megvásárolható és átvehető. További részletekért keresse fel a Szövetség weboldalát, vagy kattintson ide!
 
Forrás: franchise.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.