Hírek, aktualitások

dátum 2015-01-30 idő 12:04

Kovács Gábor (Stilianos Babauszoda) lett a 2014. Év Fiatal Franchise Átvevője

A Magyar Franchise szövetség idei Díjkiosztó Gáláján az Év Fiatal Franchise Átvevője elismerést Kovács Gábor, a Stilianos Babauszoda hálózat partnere vehette át. 

Kovács Gábor 2013.-ban első franchise partnereként csatlakozott a Stilianos Babauszodához. Dunakeszin alakította ki és üzemelteti egységét, több mint 150 m²-en a koncepcióhoz méltán illő környezetben.

Uszodájába közel 300 baba és szülő jár rendszeresen, és a számuk hétről hétre növekszik, mivel folyamatosan jönnek az újabb érdeklődők. Lehengerlő erővel népszerűsíti az uszodát és innovatív ötleteivel, folyamatosan emeli egysége színvonalát. Folyamatos reklámtevékenységet végez Dunakeszin és környékén, ahol nem él olyan, aki még ne hallott volna a Stilianos babauszodáról. 
 
A Stilianos Babauszoda koncepciót a higiéniára, klórmentes vízre és magas szintű babaúszás foglalkozásra építették. A hálózat egységei egyedülálló babaúszás programmal várják a kisgyermekeket. A foglalkozások során a hangsúly az apróságok vízben történő, játékos fejlesztésén van, amely által számos képességük fejlődik. Ezentúl javul a gyermek motorikus készsége, az izomzat mozgékonysága és az egyensúlyérzék. A babák az órák során önbizalomra tesznek szert és megbarátkoznak a vízzel, az életmentő feladatokról nem is beszélve.
 
Fotó: Kallus György
forrás: Magyar Franchise Szövetség


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.