Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-21 idő 10:29

Követhető, ellenőrzött forrásból valódi minőséget - zöldség gyümölcs piac

Gyakran elég, ha egyetlen tömegtermékben csalódik a fogyasztó, ám ha többször is kedvezőtlen tapasztalatot szerez az áruházakban, akkor szinte bizonyos, hogy olyan terméket keres, amelyről biztosan tudhatja, hogy az jó minőségű – hangzott el azon az élelmiszermustrával egybekötött kaposvári rendezvényen, amelyen huszonkét helyi kistermelő mutatta be a Kaposvár kincse védjeggyel minősített portékáját a Kaposvári Egyetemen (KE). - írja az elelmiszer.hu
 
 
- Olyan helyi termékeket sorakoztatnak fel a termelők, amelyek színesítik a magyar élelmiszeráru-kínálatot és amelyeknek helyük kell, hogy legyen a magyar élelmiszer-termelésben és étkezési kultúrában – jelentette ki a rendezvényen Borbás Zoltán, az egyetem kancellárja.
 
A hazai fogyasztók húsz százaléka érdeklődik tudatosan a helyi termékek iránt, és a vásárlók egy része a tömegtermékek mellett vagy helyett olyan élelmiszert keres, amelyről tudja, hol készült, kik készítették, és ha panasza van, tud kihez fordulni.
 
 
Ezt a célt tűzte ki magának a Vitamin Szalon zöldség-gyümölcs franchise is.
A Vitamin Szalon® küldetése a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása hazánkban.
 
Számos hazai termelő és családi gazdaság dolgozik azért, hogy a Vitamin Szalonok kínálatába mindennap friss és zamatos zöldség-gyümölcs kerüljön. Ezek a magyar termelők – akiknek bázisát a Kert-Ész Klub Magyarország® tagjai adják - környezettudatos termeléssel, biológiai növényvédelemmel és a jó gazda gondosságával állítják elő termékeiket. 
 
A friss zöldség-gyümölcs, valamint szárazáru kínálat mellett magas minőségű hazai kézműves termékek – lekvárok, szörpök, tészták, mézek, snackek - is megtalálhatóak az üzletek kínálatában.
 
 
Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Vitamin Szalon® franchise rendszer vezetőjével.
 
Név: Pónyai Réka, franchise rendszer vezető
E-mail: info@vitaminszalon.hu
Telefon: 06-20-3980766


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.