Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-04 idő 09:56

Közel egymilliárdért bővült a SPAR gépjármű parkja

A SPAR Magyarország kereskedelmi Kft. ez évi beruházásai részeként, közel egy milliárd forint értékben 15 új Scania/Schwarzmüller tehergépjárművet vásárolt. Ezekkel a szerelvényekkel 72 darabra bővült a cég saját gépjármű parkja, s a be-ruházás 45 új munkahelyet teremtett.
 
A SPAR Magyarország Kft. 2013-ban összesen mintegy 40 millió euró értékben ruház be. Ez az összeg részben a saját húsüzem kapacitás-növelésére, részben pedig az üz-lethálózat és a logisztikai háttér bővítésére/fejlesztésére fordítódik. Ez utóbbi része a most vásárolt 15 db Scania/Schwarzmüller tehergépjármű, mely beruházás értéke megközelíti az egy milliárd forintot. A most vásárolt járművekkel 72 db-ra bővül a SPAR saját járműparkja, mely alkalmas a saját szállítási volumen túlnyomó része ellátására.
 
elelmiszer.hu fotó
 
A szerelvények alváza megegyezik a 2012-ben vásárolt 10 db gépjárművével: Scania Euro 5-ös, 400 lóerős motorral szereltek, így kedvező fogyasztásúak és igen alacsony a káros anyag-kibocsátásuk. A motorkocsi felépítményét és a teljes pótkocsit a Schwarzmüller cég gyártotta. A hűtőberendezést a Frigoblock az emelőfalakat pedig a Bär cég szállította. A szerelvények raktérkapacitása 35 Euro raklap.
 
A beruházással a magyarországi SPAR 45 új munkahelyet teremtett. A SPAR gépjár-műparkját magas szinten felkészült munkatársi gárda üzemelteti. A korszerű, kényelmes járművek az áruellátás biztonságán, s a környezetbarát üzemelésen túl nagyban hozzá-járulnak a gépjárművezetők munkakörülményeinek további javításához.
 

SPAR franchise partnerség

 
A SPAR Magyarország Kft. 2012-ben indította el új bolthálózat-fejlesztési programját a SPAR franchise rendszer hazai kiépítésével. A hálózathoz eddig négy vidéki kiskereskedő csatlakozott, két SPAR partner illetve három kisebb alapterületű SPAR express néven működtetett egységgel.
 
 
A partneri együttműködés a SPAR és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. A SPAR ezzel a megoldással is támogatni tudja a hazai kisvállalkozásokat, ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel egy tulajdonosként üzemeltetett egység rendelkezik, mint például a vásárlókkal való személyes kapcsolat, hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát.
 
Forrás: retail.hu; elelmiszer.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.