Hírek, aktualitások

dátum 2013-12-04 idő 09:56

Közel egymilliárdért bővült a SPAR gépjármű parkja

A SPAR Magyarország kereskedelmi Kft. ez évi beruházásai részeként, közel egy milliárd forint értékben 15 új Scania/Schwarzmüller tehergépjárművet vásárolt. Ezekkel a szerelvényekkel 72 darabra bővült a cég saját gépjármű parkja, s a be-ruházás 45 új munkahelyet teremtett.
 
A SPAR Magyarország Kft. 2013-ban összesen mintegy 40 millió euró értékben ruház be. Ez az összeg részben a saját húsüzem kapacitás-növelésére, részben pedig az üz-lethálózat és a logisztikai háttér bővítésére/fejlesztésére fordítódik. Ez utóbbi része a most vásárolt 15 db Scania/Schwarzmüller tehergépjármű, mely beruházás értéke megközelíti az egy milliárd forintot. A most vásárolt járművekkel 72 db-ra bővül a SPAR saját járműparkja, mely alkalmas a saját szállítási volumen túlnyomó része ellátására.
 
elelmiszer.hu fotó
 
A szerelvények alváza megegyezik a 2012-ben vásárolt 10 db gépjárművével: Scania Euro 5-ös, 400 lóerős motorral szereltek, így kedvező fogyasztásúak és igen alacsony a káros anyag-kibocsátásuk. A motorkocsi felépítményét és a teljes pótkocsit a Schwarzmüller cég gyártotta. A hűtőberendezést a Frigoblock az emelőfalakat pedig a Bär cég szállította. A szerelvények raktérkapacitása 35 Euro raklap.
 
A beruházással a magyarországi SPAR 45 új munkahelyet teremtett. A SPAR gépjár-műparkját magas szinten felkészült munkatársi gárda üzemelteti. A korszerű, kényelmes járművek az áruellátás biztonságán, s a környezetbarát üzemelésen túl nagyban hozzá-járulnak a gépjárművezetők munkakörülményeinek további javításához.
 

SPAR franchise partnerség

 
A SPAR Magyarország Kft. 2012-ben indította el új bolthálózat-fejlesztési programját a SPAR franchise rendszer hazai kiépítésével. A hálózathoz eddig négy vidéki kiskereskedő csatlakozott, két SPAR partner illetve három kisebb alapterületű SPAR express néven működtetett egységgel.
 
 
A partneri együttműködés a SPAR és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. A SPAR ezzel a megoldással is támogatni tudja a hazai kisvállalkozásokat, ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel egy tulajdonosként üzemeltetett egység rendelkezik, mint például a vásárlókkal való személyes kapcsolat, hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát.
 
Forrás: retail.hu; elelmiszer.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.