Hírek, aktualitások

dátum 2014-03-21 idő 10:01

Különleges Polgár borkóstoló a szentendrei Borhálóban

Hogy milyen a tető nélküli műhely? Hogy a frissen préselt Cabernet Sauvignon miért a legjobb választás a feleségünknek? Ezekre a nagy kérdésekre sem fog komoly választ adni vendégünk. „Nagy örömmel hívunk meg Téged és barátaid 2014. március 27-én, 18:00 órai kezdettel tartandó borkóstolónkra Borháló üzletünkbe Szentendrére, a Táncsics utca 1. szám alá.” – olvasható a Borháló Borkereskedés Facebook oldalán.
 
A kerti kóstoló házigazdája a villányi Polgár Pince tulajdonosa, Polgár Zoltán. Polgár Zoltán 1996-ban nyerte el az év borásza kitüntető címet, Villány egyik elismert, sokak által szeretett borásza, nagy mesélője. Bemutatja legkülönlegesebb borait (Polgár Barrique cuvée 2007 szűretlen, Ezüsthárs…), mesél a Nemes Fehér születéséről, hogy hogyan került Bánáti Rizling és Bakator a cuvée-be és még sok érdekességről.
 
 
A kóstoló további részleteiről a Borháló Borkereskedés Facebook oldalán olvashat. Jelentkezni személyesen lehet a szentendrei borkereskedésben, nyitva tartási időben, vagy a Borháló hírlevelére való feliratkozással, március 26-ig.
 

A Borháló franchise

 
A 2013-as Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat a Borháló borkereskedés kapta meg a Magyar Franchise Szövetség gálavacsoráján. A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden), majd egyre több vidéki várost, Miskolcot, Debrecent, Pécset, Kecskemétet is meghódított a koncepció. Jelenleg 21 egységük működik és tavaszig további hat üzlet kerül majd átadásra. 
 
 
A hálózat Kelet- és Nyugat-Magyarországon egyaránt dinamikus intenzitással növekszik. Célkitűzése az idei évre, hogy szervezeti megerősítés mellett év végére teljes országos lefedettséget, ismertséget érjen el.
 
ViFe
Forrás: Borháló Borkereskedés Facebook-profil; franchise.hu
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.