Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-16 idő 09:50

Különleges termékkel várja a Halloweent a gyorsétteremlánc

Október 15-én különleges Whoppert tett a kínálatába a Burger King Németországban. A barbecue szósszal töltött szendvicsnek fekete lesz a zsömléje - közölte a W&V. A vállalat korábban már tesztelte a sötét színű bucikat Japánban
 
Az új termékről egy rövid videót is készített a gyorsétteremlánc, és feltette a Facebook oldalára. A "Tudjuk, mit fogsz enni idén ősszel" szlogen a "Tudom, mit tettél tavaly nyáron" című horrorfilmre utal. A reklámfilm mindössze 15 másodperces. A Burger King a kisfilm mellett készített még egy plakátot is, ami a régi horrorfilmek posztereinek hangulatát idézi.
 
 
Az étteremben október közepén az ételek csomagolása is a halloweenes lesz, és a logóban levő koronát is az ünnephez igazítják egy rövid időre. 
 
A szivárvány lassan minden színe megihlette már a hamburgerkészítőket szerte a világban. A japánok élen járnak a gyorsétel bizarr újraértelmezésében: a szigetországban a fekete mellett már piros burgert is lehetett kóstolni, miközben a kínai KFC pedig a rózsaszín zsemléjű szendvics megalkotásával próbálta a helyi lakosság igényeire szabni kínálatát.

Legutóbb a Szaúd-Arábiában működő Burger King éttermek zöld színű hamburgerei keltettek feltűnést. Az ország nemzeti ünnepe alkalmából készült burger zsemléje a királyság zászlajának színét tükrözi.
 
 
Forrás: marketinginfo.hu / rt.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.