Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-16 idő 09:50

Különleges termékkel várja a Halloweent a gyorsétteremlánc

Október 15-én különleges Whoppert tett a kínálatába a Burger King Németországban. A barbecue szósszal töltött szendvicsnek fekete lesz a zsömléje - közölte a W&V. A vállalat korábban már tesztelte a sötét színű bucikat Japánban
 
Az új termékről egy rövid videót is készített a gyorsétteremlánc, és feltette a Facebook oldalára. A "Tudjuk, mit fogsz enni idén ősszel" szlogen a "Tudom, mit tettél tavaly nyáron" című horrorfilmre utal. A reklámfilm mindössze 15 másodperces. A Burger King a kisfilm mellett készített még egy plakátot is, ami a régi horrorfilmek posztereinek hangulatát idézi.
 
 
Az étteremben október közepén az ételek csomagolása is a halloweenes lesz, és a logóban levő koronát is az ünnephez igazítják egy rövid időre. 
 
A szivárvány lassan minden színe megihlette már a hamburgerkészítőket szerte a világban. A japánok élen járnak a gyorsétel bizarr újraértelmezésében: a szigetországban a fekete mellett már piros burgert is lehetett kóstolni, miközben a kínai KFC pedig a rózsaszín zsemléjű szendvics megalkotásával próbálta a helyi lakosság igényeire szabni kínálatát.

Legutóbb a Szaúd-Arábiában működő Burger King éttermek zöld színű hamburgerei keltettek feltűnést. Az ország nemzeti ünnepe alkalmából készült burger zsemléje a királyság zászlajának színét tükrözi.
 
 
Forrás: marketinginfo.hu / rt.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.