Hírek, aktualitások

dátum 2017-06-27 idő 10:25

Külső-belső megújulás a CiGusta éttermekben

A CiGusta hálózat idei évtől megújítja, átalakítja éttermei arculatát, valamint a Vapiano koncepciójához hasonlóan látványkonyhát vezet be, hogy a betérő vendégek szeme előtt készüljenek majd el az ételek. 

A Happy time Solutions több mint 60 CiGusta éttermet üzemeltet világszerte; Európában, Kínában, illetve a Kelet-Ázsiában. A cég nemrégiben bejelentette, hogy a 2017 második felében nyíló egységek már a megújult arculat szerint kerülnek kialakításra. Barátságos, otthonos belső tér, amely ötvözik a kényelmi elemeket az elegáns olasz dizájnnal. Céluk, hogy az új stílus tükrözze a mediterrán kultúra üdvözlő hozzáállását.

A CIGUSTA 2.0 dizájn a mélyebb árnyalatokkal rendelkező ipari formatervezés szürke színeit helyezi előtérbe. Az éttermek kialakításában történt legjelentősebb változás, hogy a tészta és a pizza ételek a kirakatban készülnek, amit nem csak a vendégek, hanem az utcai járókelők is figyelemmel tudnak kísérni. 

A hálózat Magyarországon is franchise partnereit keresi, s leendő franchise partnerektől nem is elvárás a vendéglátóiparban szerzett korábbi tapasztalat. A CiGusta központi képzésén való részvétel, illetve a nyitás során nyújtott szakmai támogatás, és segítségnyújtás teljes körű betanítást biztosít a csatlakozóknak. 

Az új üzletek megnyitását egy profi, összeszokott csapat segíti, akik között megtalálható a fagylalt főző szakembertől kezdve, a belső designeren át a marketing felelős szakemberig.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről kérdeklődjön az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. 

A CiGusta elindította az évet azzal a céllal, hogy számos étteremét átalakítsa egy kifinomult dizájnnal, melyet a show cooking főszereplője készített.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.