Hírek, aktualitások

dátum 2017-06-27 idő 10:25

Külső-belső megújulás a CiGusta éttermekben

A CiGusta hálózat idei évtől megújítja, átalakítja éttermei arculatát, valamint a Vapiano koncepciójához hasonlóan látványkonyhát vezet be, hogy a betérő vendégek szeme előtt készüljenek majd el az ételek. 

A Happy time Solutions több mint 60 CiGusta éttermet üzemeltet világszerte; Európában, Kínában, illetve a Kelet-Ázsiában. A cég nemrégiben bejelentette, hogy a 2017 második felében nyíló egységek már a megújult arculat szerint kerülnek kialakításra. Barátságos, otthonos belső tér, amely ötvözik a kényelmi elemeket az elegáns olasz dizájnnal. Céluk, hogy az új stílus tükrözze a mediterrán kultúra üdvözlő hozzáállását.

A CIGUSTA 2.0 dizájn a mélyebb árnyalatokkal rendelkező ipari formatervezés szürke színeit helyezi előtérbe. Az éttermek kialakításában történt legjelentősebb változás, hogy a tészta és a pizza ételek a kirakatban készülnek, amit nem csak a vendégek, hanem az utcai járókelők is figyelemmel tudnak kísérni. 

A hálózat Magyarországon is franchise partnereit keresi, s leendő franchise partnerektől nem is elvárás a vendéglátóiparban szerzett korábbi tapasztalat. A CiGusta központi képzésén való részvétel, illetve a nyitás során nyújtott szakmai támogatás, és segítségnyújtás teljes körű betanítást biztosít a csatlakozóknak. 

Az új üzletek megnyitását egy profi, összeszokott csapat segíti, akik között megtalálható a fagylalt főző szakembertől kezdve, a belső designeren át a marketing felelős szakemberig.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről kérdeklődjön az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. 

A CiGusta elindította az évet azzal a céllal, hogy számos étteremét átalakítsa egy kifinomult dizájnnal, melyet a show cooking főszereplője készített.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.