Hírek, aktualitások

dátum 2018-03-26 idő 15:34

Lábméret akció - MÁRCIUS 28

Nem április 1-i tréfa az Oázis Kertészetekben, március 28-án minden növény árából annyi % kedvezményt kap, amekkora a lába!

Az akció menete
A vásárló az üzletbe belépéskor, a lábmérő lapon megméri lábát, melyet követően a kertészet munkatársától a lábméretének megfelelő kártyát kap, majd a pénztárnál, a számlázás megkezdése előtt átadja a lábméretét jelző kártyát. A lábakat 36-38-40-42-44-46-os lábméretig az erre a célra kialakított lábmérő lapon mérik.

A kedvezményt, a kártya alapján, a pénztáros munkatárs határozza meg, ennek megfelelően számláz.
A pénzt annak a vásárlónak kell kifizetni, aki a lábát megmérte.

Az akció leírása
A vásárlók a lábuk mérete alapján százalékos kedvezményben részesülnek.

Az akció időtartama
2018. március 28. a kertészetek egyéni nyitva tartása szerint.

A kedvezmény kiszámításának módja:
Az egyéb akcióban részt vevő növények vásárlása esetén, a lábméret kedvezmény az eredeti árból kerül levonásra.
A lábakat 36-38-40-42-44-46-os lábméretig az erre a célra kialakított lábmérő lapon mérjük.
A vásárló az akcióban vásárolható termékeknél százalékos kedvezményben részesül, ezt a vásárló lábméretét jelző kártya vonalkódjának segítségével kérheti. A többi terméknek a normál kiskereskedelmi árát kell számlázzuk.
Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható, de a vásárló eldöntheti, hogy melyik kedvezménytípust választja.

Az akciós termékek:
Minden élő növény kivéve a gyepszőnyeget, a leértékelt termékeket, hagymákat, magokat. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik.

További feltételek:
Az akció keretén belül egy vásárló korlátlan értékű akciós terméknél (növény) érvényesítheti kedvezményét, ezen felül, illetve a többi terméknél, azok normál kiskereskedelmi árát kell számlázzuk.
Az akciós termékek ellenértéke csak készpénzben, illetve bankkártyás fizetéssel rendezhető.
Az akcióban viszonteladók nem vehetnek részt, a viszonteladói minőség megállapítása az üzletvezető hatásköre.
Az akció keretén belül vásárolt termékeket nem őrizzük meg, az akció keretén belül nem lehet termékeket leelőlegezni. A korábban leelőlegezett termékeket az akció keretében nem lehet megvásárolni.
Az akció részletei áruházanként eltérhetnek.
Az akció keretén belül nem érvényesíthetők a barterszerződések és az egyéb, cégekkel, intézményekkel kötött megállapodások, garanciális cserék.

Speciális esetek:
A jobb és bal láb eltérő mérete esetén a lábak méretét átlagoljuk, a lábméréskor a lábmérőn, s nem pedig a lábbelin lévő értéket kell nézni.
Lábat bérbe adni tilos, azaz nem ajánlhatja fel egy vásárló társainak, hogy újra megméretteti lábát. Csak a megjelent vásárló lábát lehet megmérni, azaz nem elfogadható az, ha valakinek van otthon egy nagylábú rokona, ismerőse.
A kerekes székkel közlekedő vásárlók automatikusan a maximális (46 %-os) kedvezményt kapják meg.

Az akcióban kapcsolatos további kérdésekről az áruházak vezetői döntenek.
 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.