Hírek, aktualitások

dátum 2018-05-14 idő 10:34

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!

A Naturhouse hálózat franchise partnereit keresi hazánkban. Jelenleg két életmód központjuk működik Budapesten, s a további növekedést franchise partnerek bevonásával kívánják elérni. 

Az 1992-ben Spanyolországban alapított Naturhouse mára egy 33 országban (Európában, Amerikában és Ázsiában) működő nemzetközi márkává nőtte ki magát. Küldetésünk, hogy minél több embernek megtanítsuk a helyes táplálkozás fontosságát és azt, hogy ez milyen hatással van az életre. Minden ügyfelünknek személyre szabott szakértői támogatást nyújtunk, melynek segítségével megtanulják az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint módszerünkkel elérik és megtanulják fenntartani a kívánt testsúlyt. Az egészséges életmód és a súlykontroll világszerte egyre hangsúlyosabb téma, így a szakértelmünk iránti igény is folyamatosan növekedik.
 
A jelenleg közel 2400 életmód központtal jelen levő Naturhouse alapítása óta eddig 5,5 millió embernek adott tanácsot az egészséges táplálkozáshoz és a fogyókúrához. Magyarországon 2016. óta van jelen a Naturhouse franchise modell több üzlettel.
A Naturhouse módszere három kulcsfontosságú lépést alkalmaz ügyfelei maximális elégedettségére:
 
1, ingyenes állapotfelmérést a programot elkezdők számára
2, dietetikus-táplálkozástudományi szakember által összeállított személyre szabott étkezési tanácsadást,
3, természetes alapanyagú termékek, étrendkiegészítők széles kínálatát (melyeket csak a Naturhouse üzletekben lehet beszerezni)
 
Legyen Ön is a súlykontroll és táplálkozástudományi szakértői hálózatunk franchise partnere.

A koncepció nemzetközi tapasztalattal, alacsony beruházási költséggel, támogató szakmai háttérrel, előre tervezhető működési modellel, rugalmas csatlakozási feltételekkel és területi kizárólagossággal, valamint saját fejlesztésű termékekkel nyújt jó üzleti lehetőséget Önnek! 

Kapcsolat:

Durst Anikó
operatív igazgató
aniko.durst@naturhousehungary.hu
www.naturhousehoungary.hu

 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.

Díjakat nyert a tatabányai INTERSPAR
dátum 2018-05-10 idő 16:01

Az Élelmiszer magazin idén negyedik alkalommal hirdette meg az „Az Év Boltja” versenyt. A szakmai zsűri által hipermarket kategóriában a tatabányai INTERSPAR-nak odaítélt „Az Év Boltja 2018” díj annak elismerése, hogy az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala és az üzlet belső kialakítása tekintetében a tatabányai hipermarket a kategóriája legkiválóbbja.