Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-13 idő 07:40

Levendula nyílik Nyíregyházán

A megszokott dinamika mentén nyílik egy újabb egysége a Levendula Kézműves Fagylaltozó hálózatának, ezúttal Nyíregyházán.

 

A fagylaltotozó egységeg száma immár meghaladja a száztízet az országban és továbbra is növekvő tendenciával számolnak a tulajdonosok. A nyári szezon indulásával igazán kedvező helyzet egy-egy újabb egység megnyitásához. Az érdeklődés mindenesetre mindenhol óriási, hisz a bejelentés hírére már több ezeren lájkolták a posztot a közösségi oldalakon.

 

 A siker titka talán abban rejlik, hogy a Levendula Kézműves Fagylaltozó minden egyes íze nagy gondossággal készül, tartósítószerek, adalékanyagok, ízfokozók, mesterséges színezékek és citrompótló felhasználása nélkül. A választék kialakításánál nagy figyelmet fordíttottak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.

A sláger ízek között megtalálható a frissítő bazsalikomos citromfagylalt melybe valóban kézzel facsart citromlé kerül, vagy az epres gyömbér melynek titka az alapanyagokban rejlik hisz az epret kistermelőktől szerzik be, a gyömbér pedig frissen reszelve kerül a fagylaltba, és az isteni mentás málna. 

A Levendula Kézműves Fagyalaltozó a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért, írjon az uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu e-mail címre.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.