Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-13 idő 07:40

Levendula nyílik Nyíregyházán

A megszokott dinamika mentén nyílik egy újabb egysége a Levendula Kézműves Fagylaltozó hálózatának, ezúttal Nyíregyházán.

 

A fagylaltotozó egységeg száma immár meghaladja a száztízet az országban és továbbra is növekvő tendenciával számolnak a tulajdonosok. A nyári szezon indulásával igazán kedvező helyzet egy-egy újabb egység megnyitásához. Az érdeklődés mindenesetre mindenhol óriási, hisz a bejelentés hírére már több ezeren lájkolták a posztot a közösségi oldalakon.

 

 A siker titka talán abban rejlik, hogy a Levendula Kézműves Fagylaltozó minden egyes íze nagy gondossággal készül, tartósítószerek, adalékanyagok, ízfokozók, mesterséges színezékek és citrompótló felhasználása nélkül. A választék kialakításánál nagy figyelmet fordíttottak a különleges étrendet követőkre is, így minden üzletben megtalálhatók a cukormentes, vegán, glutén-, tojás- és tejmentes (laktózmentes) fagylaltok, édességek is.

A sláger ízek között megtalálható a frissítő bazsalikomos citromfagylalt melybe valóban kézzel facsart citromlé kerül, vagy az epres gyömbér melynek titka az alapanyagokban rejlik hisz az epret kistermelőktől szerzik be, a gyömbér pedig frissen reszelve kerül a fagylaltba, és az isteni mentás málna. 

A Levendula Kézműves Fagyalaltozó a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért, írjon az uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hu e-mail címre.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.