Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-19 idő 08:53

Lipóti Pékség, mint tejipari gyártó?

Százmillió forintnál is nagyobb beruházással saját tejüzemet létesített a Lipóti Pékség Kft.

 A lánc eddig a Cserpes Sajtműhely tejtermékeit árusította, de a Cserpes értékesítési pontjai között már nem szerepelnek a Lipóti Pékség egységei.

A sütőipari kapacításuk növelése miatt a közelmúltban a tatabányai sütőüzemüket 108 millió forintos állami támogatás segítségével összesen 308 millió forintos beruházással bővítették. 

 

 

Most pedig belép a Lipóti Pékség a tejpiacra. A cég a Facebookon is bejelentette, saját gyártású tejtermékeket dob piacra április közepétől. Lipóti Pékség tejüzeme április elején kezdte meg élesben a működést.

A Debrecen mellett található tejüzem megvásárlása és fejlesztése, valamint a termékfejlesztéssel kapcsolatos beruházás teljes összege meghaladja a 100 millió forintos nagyságrendet – mondta Tóth Péter, a Lipóti Pékség alapító tulajdonosa.

Tóth Zoltán, a Lipóti Pékségeket működtető társaság ügyvezetője tájékoztatása alapján, az új termékcsoportban a tejek mellett gyümölcsjoghurtok, különböző túrók, túródesszertek is megtalálhatóak már a boltokban.

A Lipóti arra számít, hogy havi szinten 90 millió forintos árbevételt generálnak majd a tejtermékek, amelyeket kizárólag a saját szaküzleteikben forgalmaznak.

forrás: hvg.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.