Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-26 idő 12:03

LUKOIL kutakon nyit a Spar - Budapesten mától elérhető

Három LUKOIL kút shopja alakul át élelmiszerüzletté. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Normbenz Magyarország Kft. együttműködésével elsőként Budapesten, Diósdon és Tatabányán lehet majd benzinkutakon intézni a bevásárlást. Budapesten ma, november 26-án a Bartók Béla úton, Diósdon és Tatabányán pedig egy hét múlva, december 3-án nyitnak az üzletek.
 
Az üzletek kínálatában a szupermarketekben megszokott, ismerős termékek lesznek megtalálhatóak, elsősorban a vásárlói igények alapján, ráadásul a megszokott árakon.
„Vevőink visszajelzései alapján egyre nagyobb az igény a minőségi, jó ár-érték arányú szolgáltatásokra. A shopok megnyitásával tovább folytatódnak azok a stratégiai fejlesztések, amelyek vásárlóink lojalitásának növelését, valamint újabb célcsoportok megszólítását célozzák. A SPAR márkatermékek esetében a SPAR-ban megszokott árakat garantáljuk, így a napi bevásárlás mostantól a LUKOIL kutakon is intézhető” – mondta Horváth-Dori Jenő, a Normbenz Magyarország ügyvezető igazgatója.
 
 
„Az LUKOIL töltőállomásokon nyíló üzletek esetében a SPAR termékei közül a hangsúly a gyors bevásárlásokat jellemző frissáru-kínálatra kerül, széles pékáru- és zöldség-választékkal. A polcokon több száz féle termék, így a SPAR bicskei húsüzemében gyártott húskészítmények, valamint az alapvető háztartási cikkek és a sajátmárkás termékek is megtalálhatóak lesznek” –mondta Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.
 
A tesztidőszakot követően az együttműködés bővítését is tervezik, újabb LUKOIL kutak bevonásával. A Normbenz Magyarország a hazai üzemanyag-kiskereskedelem öt legnagyobb szereplőjének egyike. A vállalat érdekeltségébe tartozik a 74 magyarországi és a 19 szlovákiai LUKOIL töltőállomás. A SPAR Magyarország a hazai élelmiszer-kiskereskedelem meghatározó szereplője. Hazánk hatodik legnagyobb foglalkoztatójaként több, mint 400 saját üzemeltetésű SPAR, INTERSPAR és City SPAR áruházzal rendelkezik, míg a SPAR Partner Program égisze alatt ma már több, mint 60 franchise-rendszerű üzlet működik.
 
forrás: SPAR


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.