Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-26 idő 12:03

LUKOIL kutakon nyit a Spar - Budapesten mától elérhető

Három LUKOIL kút shopja alakul át élelmiszerüzletté. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. és a Normbenz Magyarország Kft. együttműködésével elsőként Budapesten, Diósdon és Tatabányán lehet majd benzinkutakon intézni a bevásárlást. Budapesten ma, november 26-án a Bartók Béla úton, Diósdon és Tatabányán pedig egy hét múlva, december 3-án nyitnak az üzletek.
 
Az üzletek kínálatában a szupermarketekben megszokott, ismerős termékek lesznek megtalálhatóak, elsősorban a vásárlói igények alapján, ráadásul a megszokott árakon.
„Vevőink visszajelzései alapján egyre nagyobb az igény a minőségi, jó ár-érték arányú szolgáltatásokra. A shopok megnyitásával tovább folytatódnak azok a stratégiai fejlesztések, amelyek vásárlóink lojalitásának növelését, valamint újabb célcsoportok megszólítását célozzák. A SPAR márkatermékek esetében a SPAR-ban megszokott árakat garantáljuk, így a napi bevásárlás mostantól a LUKOIL kutakon is intézhető” – mondta Horváth-Dori Jenő, a Normbenz Magyarország ügyvezető igazgatója.
 
 
„Az LUKOIL töltőállomásokon nyíló üzletek esetében a SPAR termékei közül a hangsúly a gyors bevásárlásokat jellemző frissáru-kínálatra kerül, széles pékáru- és zöldség-választékkal. A polcokon több száz féle termék, így a SPAR bicskei húsüzemében gyártott húskészítmények, valamint az alapvető háztartási cikkek és a sajátmárkás termékek is megtalálhatóak lesznek” –mondta Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.
 
A tesztidőszakot követően az együttműködés bővítését is tervezik, újabb LUKOIL kutak bevonásával. A Normbenz Magyarország a hazai üzemanyag-kiskereskedelem öt legnagyobb szereplőjének egyike. A vállalat érdekeltségébe tartozik a 74 magyarországi és a 19 szlovákiai LUKOIL töltőállomás. A SPAR Magyarország a hazai élelmiszer-kiskereskedelem meghatározó szereplője. Hazánk hatodik legnagyobb foglalkoztatójaként több, mint 400 saját üzemeltetésű SPAR, INTERSPAR és City SPAR áruházzal rendelkezik, míg a SPAR Partner Program égisze alatt ma már több, mint 60 franchise-rendszerű üzlet működik.
 
forrás: SPAR


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.