Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-30 idő 13:07

Maguro Sushi bár nyitott a Westend ételudvarán

Maguro Sushi by Nordsee étterem nyitott júliusban a Westend bevásárlóközpontban. A Maguro Sushi by Nordsee brand a Nordsee legújabb koncepciója. 
 
Az első Maguro Sushi bár Németországban, Düsseldorf városban nyitott meg, amelyet várhatóan az elkövetkező években további éttermek fognak követni.
 
 
Idehaza július közepén nyílt meg az első Maguro Sushi bar a Westend ételudvarán.

A sushi séfek magas minőségű alapanyagokból, a helyszinen, frissen készítik el az ételeket, a vásárlók kívánságainak megfelelően. Mindenki találhat magának különleges falatokat legyen az halimádó vagy vegetariánus.

Egytál ételeket is kínálnak és hamarosan napi menü is bevezetésre kerül az étterem kínálatában. A Maguro Sushi éttermek egy csipet eredeti, távol-keleti hangulatot varázsolnak a vásárlók számára, s teszik mindezt modern és kényelmes környezetben.

 
A Nordsee, amely egy igazi halspecialista hálózat, éttermei mellett a Maguro márkával szeretné kiegészíteni termékpalettáját. Hasonlóképpen,mint a korábban megnyitott Strandcafe hálózat a Maguro is további terjeszkedési lehetőséget biztosíthat a cég számára.

A Nordsee egyébként nemrégiben bővítette ötre hazai éttermeinek számát. Július első napjaitól a hálózat legújabb egysége a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpont földszintjén várja vendégeit.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.