Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-02 idő 09:04

Magyar átvevővel indult hódító útjára Amerikában a Duran szendvics

Szebeni Tamás évekig dolgozott az RTL Klubnak, majd a kedvenc budapesti szendvicsboltját elvitte Amerikába.
Szebeni Tamás, az RTL Klub volt szerkesztő-riportere, majd a Fókusz, a Mónika Show, illetve a Való Világ volt szerkesztője New Yorkban nyitott szendvicsezőt – a Duran szendvicseket még Budapesten szerette meg, ezeket vitte el Amerikába, írja a hvg online.
Szebeni a Daily Meal nevű gasztrooldalnak adott interjújában azt mondta, még Budapesten szeretett bele a Duran szendvicsekbe, mert ezek a hagyományos magyar szendvicsekhez képest kisebbek, kevésbé nehezek és változatosan lehet összeválogatni őket. Ezután tévés szerkesztőként úgy érezte, valamit változtatnia kell az életén, és az az ötlete támadt, hogy elviszi kedvenc szendvicseit Amerikába.
 
Tárgyalni kezdett a Duran szendvicscég tulajdonosaival, akik az alapítók gyerekei, és felvetette nekik, hogy New Yorkban szeretne üzletet nyitni. A tulajdonosok támogatták az ötletét, így végül Szebeni lett a Duran Sandwiches amerikai franchise-jogainak tulajdonosa.
 
 
A cégről elmondta, a szendvicsek az osztrák alapítók, Tomas és Vladimir Duran hagyományos receptjei alapján készülnek, tavaly nyáron pedig a New York-i csapat is megtanulta az elkészítési módokat. Szebeni elmondta, a hagyományos szendvicseket három új ízzel is kiegészítették, amiket ő dolgozott ki, és amelyeket a vegán vendégeknek kínálnak: zöldségchutneys, napon szárított paradicsomos és avokádós kreációik is vannak már.
 
Szebeni azt is elmondta, bár Amerikában nem annyira szoktak egykenyeres szendvicseket enni, a cég egyelőre jó visszajelzéseket kapott, a vásárlók elégedettek a változatos kínálattal, a szendvicsek külsejével, és hogy ezeket az egykenyeres szendvicseket is el lehet fogyasztani anélkül, hogy összemaszatolnák magukat.

forrás: Hvg online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.