Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-02 idő 09:04

Magyar átvevővel indult hódító útjára Amerikában a Duran szendvics

Szebeni Tamás évekig dolgozott az RTL Klubnak, majd a kedvenc budapesti szendvicsboltját elvitte Amerikába.
Szebeni Tamás, az RTL Klub volt szerkesztő-riportere, majd a Fókusz, a Mónika Show, illetve a Való Világ volt szerkesztője New Yorkban nyitott szendvicsezőt – a Duran szendvicseket még Budapesten szerette meg, ezeket vitte el Amerikába, írja a hvg online.
Szebeni a Daily Meal nevű gasztrooldalnak adott interjújában azt mondta, még Budapesten szeretett bele a Duran szendvicsekbe, mert ezek a hagyományos magyar szendvicsekhez képest kisebbek, kevésbé nehezek és változatosan lehet összeválogatni őket. Ezután tévés szerkesztőként úgy érezte, valamit változtatnia kell az életén, és az az ötlete támadt, hogy elviszi kedvenc szendvicseit Amerikába.
 
Tárgyalni kezdett a Duran szendvicscég tulajdonosaival, akik az alapítók gyerekei, és felvetette nekik, hogy New Yorkban szeretne üzletet nyitni. A tulajdonosok támogatták az ötletét, így végül Szebeni lett a Duran Sandwiches amerikai franchise-jogainak tulajdonosa.
 
 
A cégről elmondta, a szendvicsek az osztrák alapítók, Tomas és Vladimir Duran hagyományos receptjei alapján készülnek, tavaly nyáron pedig a New York-i csapat is megtanulta az elkészítési módokat. Szebeni elmondta, a hagyományos szendvicseket három új ízzel is kiegészítették, amiket ő dolgozott ki, és amelyeket a vegán vendégeknek kínálnak: zöldségchutneys, napon szárított paradicsomos és avokádós kreációik is vannak már.
 
Szebeni azt is elmondta, bár Amerikában nem annyira szoktak egykenyeres szendvicseket enni, a cég egyelőre jó visszajelzéseket kapott, a vásárlók elégedettek a változatos kínálattal, a szendvicsek külsejével, és hogy ezeket az egykenyeres szendvicseket is el lehet fogyasztani anélkül, hogy összemaszatolnák magukat.

forrás: Hvg online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.