Hírek, aktualitások

dátum 2018-05-09 idő 12:43

Magyar fagyit árul Barcelonában a Forma–1-es pilóta

Egy ideje már a turisták által közkedvelt spanyol városban is kapható rózsafagyi, mégpedig egy helyi autóversenyzőnek köszönhetően.

 

Ha valaki igazán különleges ízvilágú és/vagy szervírozású fagyit szeretne kóstolni Budapesten, az mindenképpen tegyen egy próbát a belvárosi Gelarto Rosával, ahol többek közt bazsalikomos citrom, vaszabis mogyoró, sütőtök, illetve barnakenyér whiskey ízű fagylaltokat is lehet kapni.

 

A budapesti Gelarto Rosát sokan ismerik, azt viszont csak kevesen tudják, hogy egy ideje már Barcelonában is lehet kapni ilyen rózsa formájú magyar fagyit.

Mégpedig annak a Marc Genének köszönhetően, aki harminchat Forma–1-es futamon indult és 2009-ben megnyerte a Le Mans-i 24 órás autóversenyt. A Ferrari fejlesztő tesztpilótájaként jegyzett, nemrégiben a 44. születésnapját ünnepelő spanyol versenyző annyira beleszeretett a magyar fagyiba, hogy elvitte azt hazájába, és idén március végén Gelarto Rosa fagyizót nyitott Barcelona belvárosában.

Most már csak az a kérdés, hogy ez az ötlet miért nem egy másik barcelonai F1-es pilótának, Pedro de la Rosának jutott eszébe?

Forrás: HVG
Fotó: Facebook / Marc Genévissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Café Frei kávéház nyitott az Office Gardenben
dátum 2018-05-08 idő 09:44

Az Office Garden irodaházban nyitott meg az eddigi legnagyobb Café Frei kávéház.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Frozen joghurt hálózatát értékesíti a Jono Yogo
dátum 2018-05-23 idő 13:52

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban - Allée, Mammut, Árkád, Westend - és a Budaörsi Auchan Korzón várja új tulajdonosát.

Prága után Brnoban is nyílt Diego áruház
dátum 2018-05-23 idő 09:22

Csehországban is terjeszkedik a magyar központú cég.

Megéri vállalkozni? Stabil alapokra épült hálózatnál mindenképpen
dátum 2018-05-16 idő 09:27

Haszon Magazin interjú Szemler Tamással, a Duna House Franchise igazgatójával a piaci trendekről és az előttünk álló változásokról.

Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-05-14 idő 10:34

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Új elnökséget választott a Magyar Franchise Szövetség
dátum 2018-05-11 idő 09:10

Megtartotta tisztújító közgyűlését a Magyar Franchise Szövetség.