Hírek, aktualitások

dátum 2016-05-03 idő 11:47

Magyar franchise hálózatok is bemutatkoztak az első Bologna Franchise Expon

Az Olasz Franchise Szövetség szervezésében első alkalommal került megrendezésre a Franchising Retail Expo Bolognaban, Olaszországban.

Az április 28 és 30 között megrendezésre kerülő eseményen 20 országból, közel 200 brand mutatkozott be. A rendezvény kiállítói között a Magyar Franchise Szövetség 3 tagja is megtalálható volt.

A BioHair, Logiscool és Quad Light Media franchise hálózatok a térségben való hálózatépítés reményében, leendő franchise partnereket keresve mutatkoztak be rendezvényre látogatók előtt.

  

A háromnapos rendezvény célja, hogy a bemutatkozó franchise rendszergazdák és a hozzájuk köthető potenciális átvevők egymásra találjanak. Ehhez az Olasz Franchise Szövetség, mint a kiállítás főszervezője minden támogatást megad.  


Selmeczi Tibor - Quad Light, dr. Mandel Katalin - MFSZ, Baráth Károly - Quad Light, Tóth András - MFSZ

Az esemény fontosnak mondható az olasz üzleti életben, hiszen nagyrészt hazai (olasz) franchise hálózatok tették ki a kiállítók többségét.

Külön emeli a rendezvény színvonalát, hogy a rendezvény ideje alatt került megrendezésre Bolognában a Világ Franchise Tanácsának (WFC) éves ülését is, amelyen hazánkat a Franchise Szövetség főtitkára, dr. Mandel Katalin, valamint elnöke, Tóth András képviselte.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?