Hírek, aktualitások

dátum 2016-07-19 idő 09:41

Magyar sikerrel zárult az ötnapos BENU vizilabda kupa

A magyar férfivízilabda-válogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Margitszigeten zajló BENU-kupa olimpiai felkészülési tornát, miután a harmadik, vasárnapi mérkőzésén nagy csatában egy góllal legyőzte riói csoportellenfelét, az ausztrál együttest.

A Magyar Vízilabda Szövetséget rendkívüli büszkeséggel tölti el, hogy a BENU Gyógyszertárak a vízilabdasportot találták méltónak arra, hogy azt elkötelezetten támogassák. A sportág férfi és női Magyar Kupa-mérkőzései a bajnokság mellett a legrangosabb, legnívósabb és leginkább fókuszban lévő küzdelemsorozatát jelentik, amelyeket a múlt héten BENU Magyar Kupa néven rendeztek meg. 
 
„Kemény munka, folyamatos fejlődés, igazi csapatmunka, a közönség színvonalas kiszolgálása, valamint a sport, a mozgás iránti szeretet – e közös értékek mentén folyik az építkező munka a BENU Gyógyszertárak és a Magyar Vízilabda Szövetség között” – mondta dr. Zlinszky János, a BENU igazgatósági tagja.
 
A BENU Gyógyszertárak két legfőbb értéke az ember és az egészség. A vállalat célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása. A gyógyítás elősegítése mellett kiemelten fontosnak tartják a megelőzést és az egészségmegőrzést, ezért a lehető legszélesebb körben hívják fel a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött szerepére. 
Gyógyszertáraikat úgy alakították ki, hogy a vásárlók minden igényt kielégítő szolgáltatásban részesüljenek. Fontosnak tartják, hogy a gyógyításhoz, egészségmegőrzéshez és higiéniához kapcsolódó termékekhez, a mai vásárlási igényekhez igazodó, barátságos környezetben, segítőkész és hozzáértő gyógyszerészek közreműködésével, a lehető legkedvezőbb áron juthassanak hozzá a betegek és a gyógyszertárba látogatók. 
A magyarországi BENU Gyógyszertárakat összefogó BENU Magyarország Zrt. a német Phoenix-csoport tagja, amely Európa 26 országában tevékenykedik a gyógyszer-nagykereskedelemben, illetve 12 országban van jelen a gyógyszer-kiskereskedelemben, több mint 1700 közforgalmú gyógyszertárral. A magyarországi kiskereskedelmi üzletágat a BENU Magyarország Zrt. üzemelteti, amely 17 éve van jelen a hazai piacon. 

A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraik legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartó emberek legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása.

A BENU Gyógyszertár Koncepció kész megoldásokat kínál, így a hálózathoz csatlakozó franchise partnereinek marad ideje a lényegre: a vásárlóikra.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.