Hírek, aktualitások

dátum 2016-07-19 idő 09:41

Magyar sikerrel zárult az ötnapos BENU vizilabda kupa

A magyar férfivízilabda-válogatott százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Margitszigeten zajló BENU-kupa olimpiai felkészülési tornát, miután a harmadik, vasárnapi mérkőzésén nagy csatában egy góllal legyőzte riói csoportellenfelét, az ausztrál együttest.

A Magyar Vízilabda Szövetséget rendkívüli büszkeséggel tölti el, hogy a BENU Gyógyszertárak a vízilabdasportot találták méltónak arra, hogy azt elkötelezetten támogassák. A sportág férfi és női Magyar Kupa-mérkőzései a bajnokság mellett a legrangosabb, legnívósabb és leginkább fókuszban lévő küzdelemsorozatát jelentik, amelyeket a múlt héten BENU Magyar Kupa néven rendeztek meg. 
 
„Kemény munka, folyamatos fejlődés, igazi csapatmunka, a közönség színvonalas kiszolgálása, valamint a sport, a mozgás iránti szeretet – e közös értékek mentén folyik az építkező munka a BENU Gyógyszertárak és a Magyar Vízilabda Szövetség között” – mondta dr. Zlinszky János, a BENU igazgatósági tagja.
 
A BENU Gyógyszertárak két legfőbb értéke az ember és az egészség. A vállalat célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartók legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása. A gyógyítás elősegítése mellett kiemelten fontosnak tartják a megelőzést és az egészségmegőrzést, ezért a lehető legszélesebb körben hívják fel a figyelmet a vitaminok, táplálék-kiegészítők, minőségi babaápolási és szépségápolási cikkek és diagnosztikai eszközök mindennapi életben betöltött szerepére. 
Gyógyszertáraikat úgy alakították ki, hogy a vásárlók minden igényt kielégítő szolgáltatásban részesüljenek. Fontosnak tartják, hogy a gyógyításhoz, egészségmegőrzéshez és higiéniához kapcsolódó termékekhez, a mai vásárlási igényekhez igazodó, barátságos környezetben, segítőkész és hozzáértő gyógyszerészek közreműködésével, a lehető legkedvezőbb áron juthassanak hozzá a betegek és a gyógyszertárba látogatók. 
A magyarországi BENU Gyógyszertárakat összefogó BENU Magyarország Zrt. a német Phoenix-csoport tagja, amely Európa 26 országában tevékenykedik a gyógyszer-nagykereskedelemben, illetve 12 országban van jelen a gyógyszer-kiskereskedelemben, több mint 1700 közforgalmú gyógyszertárral. A magyarországi kiskereskedelmi üzletágat a BENU Magyarország Zrt. üzemelteti, amely 17 éve van jelen a hazai piacon. 

A BENU Gyógyszertárak működését meghatározó két legfőbb érték az ember és az egészség. Gyógyszertáraik legfontosabb célja a betegek, illetve az egészségük megőrzését fontosnak tartó emberek legmagasabb szakmai elvárásoknak megfelelő, színvonalas kiszolgálása.

A BENU Gyógyszertár Koncepció kész megoldásokat kínál, így a hálózathoz csatlakozó franchise partnereinek marad ideje a lényegre: a vásárlóikra.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.