Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-12 idő 09:42

Magyar technológia hódít Londonban

Egy különleges zöld fényt kibocsátó szolárium technológia hódít a londoni fiatalok körében, amely egy magyar cég innovációjának köszönhető.
 
A Magyarországon egészségtudatos életfilozófiájáról ismert KiwiSun szolárium hálózat megjelenése valóban nagy érdeklődésre tett szert az angol fővárosban, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy rövid időn belül a magyar cég harmadik londoni szalonja nyitott meg.
 
A technológia fejlesztői úgy gondolják, hogy forradalmasítani fogják a nyugati szolárium kultúrát. A technológia lényege egy speciális zöld fényben rejlik, amely alacsony UV kibocsátás mellett természetes barnaságot eredményez és a pozitív élettani hatásokat helyezi előtérbe, mint például a közérzetjavítás és a D-vitamin termelés. Az egészségtudatos szolárium kultúrának azért van nagy jelentősége különösen a napfényszegény országokban, mert számos kutatás igazolta az egyenlítőtől távol élők D-vitamin hiányát, melynek kiemelkedő szerepe lehet a civilizációs betegségek kialakulásában, mint pl. a diabetes, autoimmun betegségek és daganatos megbetegedések.
 
 
A 20 éve alapított magyar vállalkozás gyártóként kezdte, majd 2006-ban indította el franchise hálózatát, jelenleg Magyarországon már 20 KiwiSun szalon működik.
 
A londoni master franchise vállalkozás szintén magyar kézben van, kint élő fiatal magyar vállalkozók ismerték fel az üzleti lehetőséget. A vállalkozás a gépek fejlesztését és gyártását jelenleg is Magyarországon végzi.
A cég koncepciója iránt több európai országban is komoly befektetői érdeklődés mutatkozik, így minden bizonnyal tanúi lehetünk egy újabb magyar cég külföldi sikereinek.
 
Forrás: ots.mti.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.