Hírek, aktualitások

dátum 2014-05-12 idő 09:42

Magyar technológia hódít Londonban

Egy különleges zöld fényt kibocsátó szolárium technológia hódít a londoni fiatalok körében, amely egy magyar cég innovációjának köszönhető.
 
A Magyarországon egészségtudatos életfilozófiájáról ismert KiwiSun szolárium hálózat megjelenése valóban nagy érdeklődésre tett szert az angol fővárosban, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy rövid időn belül a magyar cég harmadik londoni szalonja nyitott meg.
 
A technológia fejlesztői úgy gondolják, hogy forradalmasítani fogják a nyugati szolárium kultúrát. A technológia lényege egy speciális zöld fényben rejlik, amely alacsony UV kibocsátás mellett természetes barnaságot eredményez és a pozitív élettani hatásokat helyezi előtérbe, mint például a közérzetjavítás és a D-vitamin termelés. Az egészségtudatos szolárium kultúrának azért van nagy jelentősége különösen a napfényszegény országokban, mert számos kutatás igazolta az egyenlítőtől távol élők D-vitamin hiányát, melynek kiemelkedő szerepe lehet a civilizációs betegségek kialakulásában, mint pl. a diabetes, autoimmun betegségek és daganatos megbetegedések.
 
 
A 20 éve alapított magyar vállalkozás gyártóként kezdte, majd 2006-ban indította el franchise hálózatát, jelenleg Magyarországon már 20 KiwiSun szalon működik.
 
A londoni master franchise vállalkozás szintén magyar kézben van, kint élő fiatal magyar vállalkozók ismerték fel az üzleti lehetőséget. A vállalkozás a gépek fejlesztését és gyártását jelenleg is Magyarországon végzi.
A cég koncepciója iránt több európai országban is komoly befektetői érdeklődés mutatkozik, így minden bizonnyal tanúi lehetünk egy újabb magyar cég külföldi sikereinek.
 
Forrás: ots.mti.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.