Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-11 idő 09:23

MagyarBrands díjas a COOP

A Superbrands Szakértői Bizottsága azon sikeres magyar márkákat rangsorolta, amelyek a határon túl is méltóképpen képviselnék a hazai vállalkozásokat, számszerűsíthető kritériumok és a GfK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatása alapján. A tradíció, a tulajdonosi összetétel, a foglalkoztatás, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség szempontjait értékelő listába a COOP üzletláncot harmadik alkalommal a legkiemelkedőbb 50 fogyasztói márka közé választották be.
„Az üzleti életben mindenki nagyon siet, nagyon sok dolga van, nagyon nehezen állunk meg egy-egy ünnepi pillanatra. Ez ma este mégiscsak megtörtént, mert a MagyarBrands díjazottai elismeréseket vettek át, és ezek sorában a COOP is képviseltette magát. Azt gondolom, hogy ez egy olyan alkalom, amikor a márka munkatársai, mindazok, akik az elismerésért tettek, azok büszkék lehetnek magukra. Mindenki együtt ünnepelhet és érdemes megállni pár pillanatra, együtt gondolkodni azon, hogy mit lehetne még esetleg javítani, hogy jövő évben is MagyarBrands legyen a COOP” – hangsúlyozta Dr. Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem marketing professzora, a MagyarBrands Szakértői Bizottságának elnöke.
 
„Inspiráló számunkra, hogy a COOP üzletlánc ismételten részesülhetett a MagyarBrands elismerésében, amely a megbízhatóságot és az elismertséget szimbolizálja. Az ország szinte összes településén jelen lévő hazai élelmiszerláncként, közel 32 000 munkatársat számlálva elkötelezettek vagyunk a magyar kereskedelmi kultúra színvonalának fejlesztése mellett, a személyes eladás és vásárlás kulturált körülményeinek biztosításával. A folyamatos megújulást szem előtt tartva valljuk, hogy mindig van hova fejlődnünk, és a díj elnyerése tovább erősíti motivációnkat, elhivatottságunkat céljaink elérésében” – mondta Csongovai Tamás, a CO-OP Hungary Zrt. beszerzési vezetője.
 
(forrás: Élelmiszer Online)


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.