Hírek, aktualitások

dátum 2016-08-22 idő 09:34

Magyarországi franchise hálózatot épít az Invia

Az Invia célja az online jelenlét megtartása mellett az offline jelenlét fejlesztése, ennek érdekében a cég franchise-programot hirdetett, négy partneriroda már meg is kezdte működését az országban.

Az Invia Közép-Európa vezető online utazási ügynöksége. Közel 100 utazási iroda kínálatának, legjobb ajánlatainak összegyűjtésével, rendszerezésével, áll az utasok rendelkezésére. Céljuk, hogy minden ügyfelük megtalálja pontosan azt az utat, amelyet keres.

A cég tájékoztatása szerint egyelőre négy partneriroda kezdte meg működését az Invia magyarországi hálózatában Szolnokon, Dunakeszin, Szentendrén és Budapest XII. kerületében, de az Invia munkatársai által folytatott egyeztetés és az új partnerek csatlakozása folyamatos.

A cseh és szlovák hálózat egyébként már 10 éve működik közel 200 állandó partnerrel.

Az elsődlegesen kitűzött cél az iroda részéről a nagyobb (több mint 10.000 lakossal rendelkező) városokban található partnerirodákkal megvalósítandó együttműködés, így az Invia által már kipróbált módszerekre és a cég tapasztalataira nyitott partnerek megkeresését továbbra is várja a vállalat.
 
forrás: Turizmus Online


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.