Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-21 idő 09:10

Magyarországon terjeszkedik a DynEd

A kaliforniai DynEd a világ vezető angol nyelvoktató szoftverének és a hozzá kapcsolódó módszertannak a fejlesztője. Magyarországi működését több hónapos előkészítés után tavaly szeptemberben kezdte meg a nyilvánosság számára is láthatóan.
 
Az indulást az Amerikai Követség által szervezett hivatalos ünnepség is kísérte, mely a kereskedelmi tanácsos rezidenciáján került megtartásra. Az ünnepség fővédnöke Dale Wright kereskedelmi tanácsos, fő előadója pedig Ian Adam, a DynEd egyik tulajdonosa és ügyvezetője volt. Az ünnepségre mintegy 70 meghívott vendég érkezett, nagyvállalatok, minisztériumok és iskolák képviselői.
 
 
A DynEd több mint 20 éve fejleszt számítógéppel támogatott angol nyelvoktatási módszertant. A világ legelső és máig vezető vállalata ezen a területen. A cég több mint 20 angol nyelvi tanfolyammal és több mint 40 szakmai díjjal, elismeréssel rendelkezik. A módszert a világ számos országában elismerik iskolai tananyagként, Törökországban pedig 13 millió iskolás kizárólag a DynEd alkalmazásával tanul. Már régiónkban is évek óta sikeresen jelen vannak, Csehországban és Szlovákiában.
 
A DynEd megjelenése Magyarországon a kaliforniai cég európai üzletpolitikájának szerves részét képezi. Magyarországi képviselője a CTI Education Kft., amely a licenc jogok értékesítéséért és az oktatások szakmai támogatásáért felel. 
 
Virtuális kiállító: CTI Education Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.