Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-29 idő 17:39

Magyarországot is meghívták a Horvát Franchise Kiállításra

Idén május 29-30-án került megrendezésre a Horvát Franchise Kiállítás (FEC - Franchising Exhibition Croatia) Opatijában. A horvát gazdasági kamara rijeka megyei szervezetének megrendezésében létrejött kiállításon helyi és regionális partnerek vehettek részt, kiváló alkalmat teremtve ezzel a bemutatkozásra. 

A kiállítás célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoztak be a potenciális átvevőknek. A bemutatkozáson túl ezáltal egy komplett ismeretcsomagot és tanácsadást kínálnak az érdeklődőknek.
 
A kiállítás mellett különféle szakmai konferenciák és kerekasztal beszélgetések várták az érdeklődőket. Többek között kerekasztal beszélgetés témája volt a horvát franchise hálózatok nemzetközi terjeszkedése, melyen horvát, magyar, szlovén szövetségek és tanácsadók osztották meg tapasztalataikat a jelenlévőkkel. Magyarországot Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviselte.
A horvát hálózatok terjeszkedésén túl a magyar és a szlovén hálózatok lehetőségeivel és tapasztalataival is megismerkedhettek a résztvevők.
 
A képen balról: Ljiljana Kukec, a Horvát Franchise Szövetség elnöke,  Igor Pavlin, a Szlovén Franchise Szövetségt elnöke, Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, Igor Bogojević, a Profit franchise tanácsadó cég ügyvezetője, Milan Ristić, a Szerb Kereskedelmi Kamarától
 
A Kiállítók között megtalálhatók voltak többek között Horvátországban leggyorsabban fejlődő Surf 'N' Fries hálózat, a magyar Pek-Snackhálózat, a Kings Caffe, valamint az Erste Bank horvát fiókhálózata.
 
forrás: franchise.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.