Hírek, aktualitások

dátum 2015-05-29 idő 17:39

Magyarországot is meghívták a Horvát Franchise Kiállításra

Idén május 29-30-án került megrendezésre a Horvát Franchise Kiállítás (FEC - Franchising Exhibition Croatia) Opatijában. A horvát gazdasági kamara rijeka megyei szervezetének megrendezésében létrejött kiállításon helyi és regionális partnerek vehettek részt, kiváló alkalmat teremtve ezzel a bemutatkozásra. 

A kiállítás célja népszerűsíteni a franchise-t, mint kipróbált és működőképes üzleti modellt. A rendezvényen sikeres horvát és nemzetközi franchise hálózatok, valamint tanácsadó és befektető cégek mutatkoztak be a potenciális átvevőknek. A bemutatkozáson túl ezáltal egy komplett ismeretcsomagot és tanácsadást kínálnak az érdeklődőknek.
 
A kiállítás mellett különféle szakmai konferenciák és kerekasztal beszélgetések várták az érdeklődőket. Többek között kerekasztal beszélgetés témája volt a horvát franchise hálózatok nemzetközi terjeszkedése, melyen horvát, magyar, szlovén szövetségek és tanácsadók osztották meg tapasztalataikat a jelenlévőkkel. Magyarországot Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára képviselte.
A horvát hálózatok terjeszkedésén túl a magyar és a szlovén hálózatok lehetőségeivel és tapasztalataival is megismerkedhettek a résztvevők.
 
A képen balról: Ljiljana Kukec, a Horvát Franchise Szövetség elnöke,  Igor Pavlin, a Szlovén Franchise Szövetségt elnöke, Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára, Igor Bogojević, a Profit franchise tanácsadó cég ügyvezetője, Milan Ristić, a Szerb Kereskedelmi Kamarától
 
A Kiállítók között megtalálhatók voltak többek között Horvátországban leggyorsabban fejlődő Surf 'N' Fries hálózat, a magyar Pek-Snackhálózat, a Kings Caffe, valamint az Erste Bank horvát fiókhálózata.
 
forrás: franchise.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.