Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-09 idő 09:33

Magyarországra jönne a Walmart?

A Tesco a szlovák Hospodárske noviny értesülései szerint egy hónapon belül nemzetközi pályázatot ír ki egész közép-európai hálózatára, tehát a szlovákiai, csehországi, lengyelországi és magyarországi áruházakra is. Lehetséges felvásárlóként a napilap első helyen az amerikai Walmart áruházláncot említette, de szóba jöhet még például a francia Groupe Casino és a japán Aeon társaság is.
 
 
A napi.hu ugyanakkor hozzáteszi, hogy a hasonló nagyságrendű tranzakciókat rendszerint nem nyilvános nemzetközi pályázat keretében bonyolítják le, ez tehát csökkenti a forgatókönyv valószínűségét.
 
A brit vállalat egyébként éppen hétfőn jelentette be kivonulását a dél-koreai piacról, mely döntés hátterében többek között a kiszámíthatatlan környezet és a kéthetente kötelező zárva tartás állhatott.
 
Forrás: ujszo.com/napi.hu
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.