Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-25 idő 09:19

Magyarországra jött a WAX IN THE CITY

Németország, Ausztria, Nagy-Britannia és Svájc után hazánkban is megnyitotta első stúdióját a kizárólag gyantázásra specializálódott nemzetközi WAX IN THE CITY franchise hálózat.
 
A WAX IN THE CITY november elején nyitotta meg első hazai walk-in waxing stúdióját a budapesti Eiffel Palace irodaházban, magyarországi bevezető kommunikációjával pedig a SAKKOM Interaktívot bízta meg. "Olyan partnert kerestünk, aki maximálisan azonosulni tud a stúdió professzionális szemléletével, és hatékonyan tudja közvetíteni azt" - mondta Kotulyák Anita, az első hazai WAX IN THE CITY stúdió tulajdonosa.
 
 
A külföldön már bevett walk-in koncepció lényege, hogy időpont-egyeztetés nélkül ugorhat be bárki gyantáztatni a hét hat napján. A stúdió depiladorái egyedi, Berlinben oktatott technikával, valamint speciálisan számukra kifejlesztett méhviasz alapú meleggyantával dolgoznak, amely gyantacsíkok nélkül, szinte fájdalommentesen távolítható el. 
 
 
"Nagyon örülünk, hogy a WAX IN THE CITY hazai bevezetésén dolgozhatunk, amely számunkra is egy új és izgalmas terület" - tette hozzá Árok Bianka, a SAKKOM Interaktív kommunikációs tanácsadója. A 18 európai városban jelen levő stúdióhálózat Waxing For Beauty néven speciális jótékonysági programot tart fenn. A kezdeményezés lényege, hogy a világ bármely pontján lévő WAX IN THE CITY stúdióban elvégzett waxing árából egy kis összeg a jótékonysági számlára folyik be, amelyből plasztikai segélyprojekteket támogatnak.
A magyar bevezetés kommunikációjáért a SAKKOM Interaktív felel.
 
Forrás: marketinginfo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.