Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-25 idő 09:19

Magyarországra jött a WAX IN THE CITY

Németország, Ausztria, Nagy-Britannia és Svájc után hazánkban is megnyitotta első stúdióját a kizárólag gyantázásra specializálódott nemzetközi WAX IN THE CITY franchise hálózat.
 
A WAX IN THE CITY november elején nyitotta meg első hazai walk-in waxing stúdióját a budapesti Eiffel Palace irodaházban, magyarországi bevezető kommunikációjával pedig a SAKKOM Interaktívot bízta meg. "Olyan partnert kerestünk, aki maximálisan azonosulni tud a stúdió professzionális szemléletével, és hatékonyan tudja közvetíteni azt" - mondta Kotulyák Anita, az első hazai WAX IN THE CITY stúdió tulajdonosa.
 
 
A külföldön már bevett walk-in koncepció lényege, hogy időpont-egyeztetés nélkül ugorhat be bárki gyantáztatni a hét hat napján. A stúdió depiladorái egyedi, Berlinben oktatott technikával, valamint speciálisan számukra kifejlesztett méhviasz alapú meleggyantával dolgoznak, amely gyantacsíkok nélkül, szinte fájdalommentesen távolítható el. 
 
 
"Nagyon örülünk, hogy a WAX IN THE CITY hazai bevezetésén dolgozhatunk, amely számunkra is egy új és izgalmas terület" - tette hozzá Árok Bianka, a SAKKOM Interaktív kommunikációs tanácsadója. A 18 európai városban jelen levő stúdióhálózat Waxing For Beauty néven speciális jótékonysági programot tart fenn. A kezdeményezés lényege, hogy a világ bármely pontján lévő WAX IN THE CITY stúdióban elvégzett waxing árából egy kis összeg a jótékonysági számlára folyik be, amelyből plasztikai segélyprojekteket támogatnak.
A magyar bevezetés kommunikációjáért a SAKKOM Interaktív felel.
 
Forrás: marketinginfo.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.