Hírek, aktualitások

dátum 2013-05-28 idő 09:52

Május 27-én megrendezésre került a Magyar Franchise Szövetség közgyűlése

A közgyűlés valamennyi napirendi pontját teljes egyetértésben, egyhangúlag szavazta meg a tagság. Ezek keretében elfogadták Murányi László elnök előadásában a 2012-es évi beszámolót, valamint Tóth András, a Felügyelő Bizottság elnökének jelentését is.
 
A rendezvényen előadást tartott dr. Mellár Tamás, közgazdász, statisztikus, egyetemi tanár „A magyar gazdaság helyzete, lehetséges kiutak a válságból” címmel.
„A magyar gazdasági válság nem a világválság következménye, mivel a visszaesés Magyarországon már 2006-ban elkezdődött, a gazdaság 2002-2008 között nem fenntartható pályára állt, s hiába volt évi 4 százalékos a GDP-növekedés, ebből a gazdaság belső forrásból csak 1-2 százalékot produkált, a többi külső forrásból valósult meg - mondta Mellár Tamás egyetemi tanár a Magyar Franchise Szövetség közgyűlésén tartott előadásában hétfőn, Budapesten.” (MTI)
 
Sor került az idén jubileumot ünneplő tagok, valamint a juniorból rendes taggá váló franchise hálózatok elismerésére is. Az elismeréseket főtitkár asszony, dr. Mandel Katalin adta át, valamint bemutatásra kerültek a Szövetség új tagjai is.
 
A képen: a Szövetség elnökségének asztala, dr. Mellár Tamás előadóval -
a háttérben a közgyűlést levezető Lavotha Ildikó, a Magyar Franchise Szövetség alelnöke
 
Idén ünnepli 10. jubileumát az Otthon Centrum ingatlaniroda hálózat. 20. jubileumát tartja a Líra Könyv, valamint a Herbária is. A McDonald’s pedig 25 éves lett. Emellett rendes taggá válásuk alkalmából elismerést kaptak a BENU Gyógyszertárak, valamint a Twist&Chips képviselői is.
 
A Szövetségbe újonnan belépő tagok az Alma Gyógyszertárak, a BENU Gyógyszertárak, a BioTech USA, Borháló, a Magnetti Marelli / Checkstar, a Matrackuckó, a Mucho Burrito, a Nordsee, a Wienerwald, valamint a Stilianos babauszoda franchise hálózat.
A rendezvényen szó esett a Magyar Franchise Szövetség szakmai előmeneteleiről, fontosabb eseményeiről, valamint lobbi-tevékenységéről is.
 
Forrás: MFSZ sajtóközlemény; MTI


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.