Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-30 idő 09:26

Már 10 európai franchise partnerere van a BTelnek

A BTel bejelentette, hogy az elmúlt időszakban 10 országban kötöttek franchise szerződést, melyek értéke összesen 5,4 millió euro, így az XPrime már nem csak Magyarországon, hanem Európa számos országában is elérhető lesz az előfizetők számára. (profitline.hu összeállítás)
 
Február 1-jén indult a BTel legújabb szolgáltatása az Xprime, melynek segítségévek az ügyfelek jelentősen csökkenthetik internet szolgáltatásuk havidíját. Az indulás óta eltelt három hónap alatt 67.400 új előfizetői regisztráció érkezett a vállalat új termékére, melyek közül 41.000 ügyfélnél már bekötötték az új szolgáltatást.
 
 
Az XPrime a BTel menedzsmentjének várakozásait felülmúlva az elmúlt három hónapban 67.400 új előfizetői regisztrációt hozott a vállalatnak, ami a magyar piac internet előfizetőinek több mint egy százaléka. 41.000 új ügyfélnél már be is kötötték az új szolgáltatás, amelynek segítségével lenullázható az internet és a tv előfizetés havidíja. A BTelnek ez az új ügyfélkör 1,2 milliárd forintos éves bevételt jelent.
 
Xprime
A szolgáltatás lényege, hogy böngészés közben a rendszer meghatározott időközönként felkínál az ügyfél számára egy reklámot vagy reklámblokkot, amelyet ha megnéz, és utána jól válaszol a feltett kérdésre, akkor krediteket gyűjthet. A krediteket a következő számlán jóváírja a Btel, ezzel csökken, sőt le is nullázódhat az ügyfél internet előfizetésének havidíja.
 
A BTel vezetősége folyamatosan dolgozik a nemzetközi terjeszkedés megvalósításán, ennek keretében a vállalat bejelentette, hogy az elmúlt időszakban 10 országban értékesítette már a franchise jogokat, összesen 5,4 millió euró értékben. A legkisebb összeg, amit a franchise jogért fizettek 230.000 euró volt, a legnagyobb pedig 830.000 euró. Ezzel a lépéssel 161 millió előfizetőhöz juthat el a vállalat új szolgáltatása az XPrime. A BTelnél külföldön is a hazaihoz hasonló sikereket várnak az új terméktől, mely jelentősen megszilárdítja a vállalat bevételét és az XPrime márka európai ismertségét.
 
„Az eddigi statisztikai adatok alapján azt látjuk, hogy a termék a terveket jelentősen meghaladó eredményeket produkál, ez már most 1,2 milliárd forintos bevételnövekedést jelent erre az évre. Az elmúlt hónapokban sikeresen vezényeltük le a franchise jogok értékesítését 10 országban és jelenleg még 6 országban folynak a tárgyalások. Hosszú távú együttműködések kialakítására törekedtünk és erre a partnereink is nyitottak voltak, ezért a szerződések 10+10 évre szólnak. Az új szolgáltatásunk iránt nem csak az előfizetők, hanem a hirdetők részéről is nagy az érdeklődés, eddig több mint 100 szerződést kötöttünk, melyből 46 hosszútávra szól. ” - mondta Takács Krisztián a BTel elnök-vezérigazgatója.
 
Forrás: profitline.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.