Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-27 idő 10:22

Már 45 OMV kúton üzemel Spar Express

Az elmúlt két hónapban további hat városban újultak meg az OMV shopok, melynek keretén belül Spar express üzletek kerültek kialakításra. Az együttműködés 2013-ban kezdődött az üzemagyag töltőállomások és a kiskereskedelmi lánc között, viszont a változó környezet, és a növekvő vásárlói igény miatt igazi lendületet nyert a program.
 
Összesen 45 töltőállomáson lehet a bevásárlást is lebonyolítani. Legutóbb Veszprémben és Székesfehérváron (október 30-án), Győrben és Tatabányát (november 6-án), valamint Kaposváron és Szombathelyen (november 13-án) nyíltak Spar express áruházak. Az árszínvonal itt is a megszokott, a SPAR kereskedelmi márka termékei garantált Spar árron, a többi termék a franchise rendszer által kidolgozott ártakon elérhető.
 
Az alap kínálat (háztartási és saját márkás termékek) mellett friss áru is megtalálható az egységekben (tejtermékek, zöldség gyümölcs, pékáru). Természetesen az OMV kutak sajátossága a VIVA kávé továbbra is a kínálat része marad a töltőállomásokon.
 
Az együttműködés keretein belül a shopok továbbra is az OMV tulajdonában állnak, valamint a vállalkozó is az OMV partnere, továbbá a személyzet is jellemzően megegyezik a Spar együttműködés előtti állapottal.
 
 
forrás: elelmiszer.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.