Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-11 idő 09:24

Már két SPAR Market-et üzemeltet a Kun-család

Kun László és Kunné Csörgő Tünde a napokban nyitotta meg második, 120 nm-es eladóterű franchise üzletét Budapesten, a Szt. Orbán tér 7. szám alatt, SPAR Market néven. (Élelmiszer összeállítás)
 
Az új üzlet termékkínálatában megjelenik több minőségi SPAR saját és exkluzív márkatermék, köztük a SPAR Premium termékcsalád. A helyben sütött pékáruk, csemege termékek gazdag választéka mellett a cég saját húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű, előrecsomagolt húsáruk is helyet kapnak a kínálatban. A SuperShop pontgyűjtő kártya ebben az üzletben is használható, ugyanúgy, mint a többi franchise partnernél.
 
 
A Kun kereskedő család tavaly júliusban nyitotta meg első SPAR partner üzletét Erzsébetvárosban, a Király utca 35-37. szám alatt. A partneri együttműködés a SPAR és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. A SPAR ezzel a megoldással is támogatni tudja a hazai kisvállalkozásokat, ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel egy tulajdonosként üzemeltetett egység rendelkezik, mint például a vásárlókkal való személyes kapcsolat, hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát.
 
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 2012-ben indította el együttműködési programját családi vállalkozásokban dolgozó kereskedőkkel, s az azóta eltelt időszakban megnyitott egységekkel – köztük az OMV töltőállomásokon található SPAR express-ekkel – együtt tizenhatra nőtt a cégcsoport partner üzleteinek száma.
 
Forrás: elelmiszer.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.