Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-11 idő 09:24

Már két SPAR Market-et üzemeltet a Kun-család

Kun László és Kunné Csörgő Tünde a napokban nyitotta meg második, 120 nm-es eladóterű franchise üzletét Budapesten, a Szt. Orbán tér 7. szám alatt, SPAR Market néven. (Élelmiszer összeállítás)
 
Az új üzlet termékkínálatában megjelenik több minőségi SPAR saját és exkluzív márkatermék, köztük a SPAR Premium termékcsalád. A helyben sütött pékáruk, csemege termékek gazdag választéka mellett a cég saját húsüzeméből származó, garantáltan ellenőrzött minőségű, előrecsomagolt húsáruk is helyet kapnak a kínálatban. A SuperShop pontgyűjtő kártya ebben az üzletben is használható, ugyanúgy, mint a többi franchise partnernél.
 
 
A Kun kereskedő család tavaly júliusban nyitotta meg első SPAR partner üzletét Erzsébetvárosban, a Király utca 35-37. szám alatt. A partneri együttműködés a SPAR és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. A SPAR ezzel a megoldással is támogatni tudja a hazai kisvállalkozásokat, ugyanakkor mindazon előnyök, melyekkel egy tulajdonosként üzemeltetett egység rendelkezik, mint például a vásárlókkal való személyes kapcsolat, hosszabb távon beépülnek a SPAR üzleti kultúrájába is, tovább emelve annak színvonalát.
 
A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 2012-ben indította el együttműködési programját családi vállalkozásokban dolgozó kereskedőkkel, s az azóta eltelt időszakban megnyitott egységekkel – köztük az OMV töltőállomásokon található SPAR express-ekkel – együtt tizenhatra nőtt a cégcsoport partner üzleteinek száma.
 
Forrás: elelmiszer.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.