Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-25 idő 11:53

Már nemzetközi nyelvvizsga is elérhető a DynEd-del!

Az utóbbi években megnőtt azoknak a száma, akiknek külföldi tanulás vagy munkavállalás céljából szükségük van nemzetközileg elismert angol nyelvvizsga bizonyítványra. Mivel a legtöbb Magyarországon elérhető nyelvvizsga program csak hazánkban elismert, így komoly piaci előnyt jelent, ha egy oktatási vállalkozás nemzetközileg is elismert nyelvvizsga bizonyítványt tud nyújtani tanulóinak.
 
 
A DynEd Angol Oktatási Program szerves részét képezi az egyedi azonosítóval ellátott, az Európai Nyelvi Keretrendszernek mindenben megfelelő nyelvvizsga bizonyítvány. A nyelvvizsgát, melynek letétele szigorúan ellenőrzött feltételek között történik, minden tanuló számára ingyenesen, külön díj nélkül biztosítja a DynEd. A programon belül valamennyi nyelvvizsga szint elérhető, a kezdő, A1 szinttől a legmagasabb, C2 szintig.
A folyamatos tanulás során a DynEd keretszoftver automatikusan érzékeli, ha a tanuló jogosult lett valamelyik szintű vizsga letételére. Amennyiben a tanuló kívánja, ezt a vizsgát ingyenesen leteheti, így folyamatosan, egymás után megszerezheti az újabb és újabb nyelvvizsga szinteket.
 
 
Tekintettel arra, hogy egy nemzetközi nyelvvizsga több tízezer Ft-ba kerül, az összes nyelvvizsga szint egymás utáni letétele akár több százezer Ft-os költséget is jelenthet. Mindez azonban a DynEd-nél a tandíj részét képezi.
A nyelvvizsga letételéről egyedi azonosítóval ellátott, hivatalos vizsgabizonyítványt kap a tanuló.
 
A nyelvvizsga különlegessége, hogy a DynEd nem csak az egyedileg letett vizsgateszt eredményét, hanem az előtte való tanulás során letett tesztek eredményét is figyelembe veszi a nyelvtudás szintjének megállapításánál. Mindez nemzetközi szinten is versenytárs nélküli.
 
 
A DynEd partnereit keresi Magyarországon. Ön is forgalmazója lehet a DynEd termékeinek, melyek minősége messze a konkurencia felett áll.  A DynEd lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy alacsony kezdeti befektetési összeggel bekapcsolódjon a magyarországi angol nyelvoktatási piacba.
A részletekről szívesen adunk további felvilágosítást!
 
Kapcsolatfelvétel:
 
 
Daróczi Zoltán
CTI Education Kft.
Oktatási Menedzser
20/ 278 1942
daroczi@ctiedu.hu
www.ctiedu.hu
www.dyned.hu
Virtuális kiállító: CTI Education Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.