Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-25 idő 11:53

Már nemzetközi nyelvvizsga is elérhető a DynEd-del!

Az utóbbi években megnőtt azoknak a száma, akiknek külföldi tanulás vagy munkavállalás céljából szükségük van nemzetközileg elismert angol nyelvvizsga bizonyítványra. Mivel a legtöbb Magyarországon elérhető nyelvvizsga program csak hazánkban elismert, így komoly piaci előnyt jelent, ha egy oktatási vállalkozás nemzetközileg is elismert nyelvvizsga bizonyítványt tud nyújtani tanulóinak.
 
 
A DynEd Angol Oktatási Program szerves részét képezi az egyedi azonosítóval ellátott, az Európai Nyelvi Keretrendszernek mindenben megfelelő nyelvvizsga bizonyítvány. A nyelvvizsgát, melynek letétele szigorúan ellenőrzött feltételek között történik, minden tanuló számára ingyenesen, külön díj nélkül biztosítja a DynEd. A programon belül valamennyi nyelvvizsga szint elérhető, a kezdő, A1 szinttől a legmagasabb, C2 szintig.
A folyamatos tanulás során a DynEd keretszoftver automatikusan érzékeli, ha a tanuló jogosult lett valamelyik szintű vizsga letételére. Amennyiben a tanuló kívánja, ezt a vizsgát ingyenesen leteheti, így folyamatosan, egymás után megszerezheti az újabb és újabb nyelvvizsga szinteket.
 
 
Tekintettel arra, hogy egy nemzetközi nyelvvizsga több tízezer Ft-ba kerül, az összes nyelvvizsga szint egymás utáni letétele akár több százezer Ft-os költséget is jelenthet. Mindez azonban a DynEd-nél a tandíj részét képezi.
A nyelvvizsga letételéről egyedi azonosítóval ellátott, hivatalos vizsgabizonyítványt kap a tanuló.
 
A nyelvvizsga különlegessége, hogy a DynEd nem csak az egyedileg letett vizsgateszt eredményét, hanem az előtte való tanulás során letett tesztek eredményét is figyelembe veszi a nyelvtudás szintjének megállapításánál. Mindez nemzetközi szinten is versenytárs nélküli.
 
 
A DynEd partnereit keresi Magyarországon. Ön is forgalmazója lehet a DynEd termékeinek, melyek minősége messze a konkurencia felett áll.  A DynEd lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy alacsony kezdeti befektetési összeggel bekapcsolódjon a magyarországi angol nyelvoktatási piacba.
A részletekről szívesen adunk további felvilágosítást!
 
Kapcsolatfelvétel:
 
 
Daróczi Zoltán
CTI Education Kft.
Oktatási Menedzser
20/ 278 1942
daroczi@ctiedu.hu
www.ctiedu.hu
www.dyned.hu
Virtuális kiállító: CTI Education Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?