Hírek, aktualitások

dátum 2016-03-25 idő 11:53

Már nemzetközi nyelvvizsga is elérhető a DynEd-del!

Az utóbbi években megnőtt azoknak a száma, akiknek külföldi tanulás vagy munkavállalás céljából szükségük van nemzetközileg elismert angol nyelvvizsga bizonyítványra. Mivel a legtöbb Magyarországon elérhető nyelvvizsga program csak hazánkban elismert, így komoly piaci előnyt jelent, ha egy oktatási vállalkozás nemzetközileg is elismert nyelvvizsga bizonyítványt tud nyújtani tanulóinak.
 
 
A DynEd Angol Oktatási Program szerves részét képezi az egyedi azonosítóval ellátott, az Európai Nyelvi Keretrendszernek mindenben megfelelő nyelvvizsga bizonyítvány. A nyelvvizsgát, melynek letétele szigorúan ellenőrzött feltételek között történik, minden tanuló számára ingyenesen, külön díj nélkül biztosítja a DynEd. A programon belül valamennyi nyelvvizsga szint elérhető, a kezdő, A1 szinttől a legmagasabb, C2 szintig.
A folyamatos tanulás során a DynEd keretszoftver automatikusan érzékeli, ha a tanuló jogosult lett valamelyik szintű vizsga letételére. Amennyiben a tanuló kívánja, ezt a vizsgát ingyenesen leteheti, így folyamatosan, egymás után megszerezheti az újabb és újabb nyelvvizsga szinteket.
 
 
Tekintettel arra, hogy egy nemzetközi nyelvvizsga több tízezer Ft-ba kerül, az összes nyelvvizsga szint egymás utáni letétele akár több százezer Ft-os költséget is jelenthet. Mindez azonban a DynEd-nél a tandíj részét képezi.
A nyelvvizsga letételéről egyedi azonosítóval ellátott, hivatalos vizsgabizonyítványt kap a tanuló.
 
A nyelvvizsga különlegessége, hogy a DynEd nem csak az egyedileg letett vizsgateszt eredményét, hanem az előtte való tanulás során letett tesztek eredményét is figyelembe veszi a nyelvtudás szintjének megállapításánál. Mindez nemzetközi szinten is versenytárs nélküli.
 
 
A DynEd partnereit keresi Magyarországon. Ön is forgalmazója lehet a DynEd termékeinek, melyek minősége messze a konkurencia felett áll.  A DynEd lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy alacsony kezdeti befektetési összeggel bekapcsolódjon a magyarországi angol nyelvoktatási piacba.
A részletekről szívesen adunk további felvilágosítást!
 
Kapcsolatfelvétel:
 
 
Daróczi Zoltán
CTI Education Kft.
Oktatási Menedzser
20/ 278 1942
daroczi@ctiedu.hu
www.ctiedu.hu
www.dyned.hu
Virtuális kiállító: CTI Education Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.